Hesabım
    "Star Wars: Son Jedi" İçin Tarafınızı Seçin!

    "Star Wars: Son Jedi"15 Aralık'ta vizyonda!

    Bilim kurgu ile fantastik türünü birleştiren, beyaz perdenin en uzun soluklu serilerinden Star Wars'un 8. devam halkası Star Wars: Son Jedi için geri sayım sürüyor! Filmden gelen yeni posterlerle tarafınızı seçin. Ya Luke Skywalker ve Rey önderliğindeki kahraman takımındasınız, ya da Snoke ve Kylo Ren önderliğindeki karanlık tarafta!

    "Star Wars: Güç Uyanıyor"da gördüğümüz kadarıyla Starkiller Üssü General Hux'un umduğu gibi sonuç vermemiş ve Direniş'le birlikte Rey'in de Kylo Ren'i alt etmesi sayesinde, Cumhuriyet'in yıkılması planı gerçekleşmemişti. Üstelik bunların üstüne filmin sonunda gördüğümüz üzere uzun zamandır kayıp olan ve artık bir mit kabul edilen jedi ustası Luke Skywalker da Rey tarafından bulunmuştu. Han Solo ile Leia'nın oğlu olan Kylo Ren'in Skywalker'dan aldığı jedi eğitimini terk edip karanlık tarafa geçmesinin ardından suçluluk duygusuyla sırra kadem basan Skywalker da Direniş'e geri dönmesi ve evrenin refahı için savaşması bekleniyor.

    Serinin üçüncü üçlemesinde başrollerde orijinal karakterlerden ziyade Daisy Ridley'nin canlandırdığı Rey, John Boyega'nın canlandırdığı Finn ve Oscar Isaac'in canlandırdığı Poe Dameron başrolleri üstlenirken, serinin yeni kötü adamı ise Adam Driver'ın canlandırdığı Kylo Ren. Filmde orijinal üçlemenin Luke Skywalker ve Prenses Leia'sı Mark Hamill ile Carrie Fisher'ın yanı sıra, Lupita Nyong’o Maz Kanata, Oscar Isaac Poe Dameron, Domhnall Gleeson General Hux, Anthony Daniels C-3PO, Gwendoline Christie Captain Phasma ve Andy Serkis Snoke rolünde geri dönüyor. Akademi ödüllü Benicio Del Toro, Akademi ödülü adayı Laura Dern ve Kelly Marie Tran ise filmin yeni yüzleri oluyor.

    Yönetmenliğini ve senaristliğini Rian Johnson'ın üstlendiği devam halkası ülkemizde 15 Aralık'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top