Hesabım
    İçinizdeki Alışveriş Canavarını Ortaya Çıkaracak Filmler!

    "Black Friday" için hazır olun!

    Black Friday geldi çattı! Kredi kartlarının şaha kalktığı, alışveriş severlerin neşe içinde uyandığı, mağaza kasalarının fiş kesmekten bozulduğu o malum güne hazır mısınız?

    İster alışverişe çıkmadan önce ilham almak için, ister elleriniz kollarınız poşetlerle dolu, bugüne özel bir daha bulamayacağınız indirimler yapan mağazaları bir bir dolaştıktan sonra izlemeniz için size filmler seçtik. Evet, bir alışveriş tutkununun dilinden anlıyoruz ve sizin de "Bu tam da benim!" diyeceğiniz bir sürü filmi sizlerle buluşturuyoruz. Bakalım alışverişi hangi filmle benzer yapıyorsunuz?

    Fenomen diziden beyaz perdeye taşınan Sex and the City, bir alışverişseverin en favori filmlerinden biri olabilir!

    Bir Alışverişkoliğin İtirafları filminde hepimiz kendimizden bir şeyler bulabiliriz. Özellikle de alışveriş yapmanıın mutluluğunu gayet iyi bilen Rebecca Bloomwood'ta!

    Özel Bir Kadın'ın Vivian'ı hepimizin hayallerini yaşadı. Beverly Hills'teki alışveriş sahnesinde birbirinden güzel kıyafetleri denedi, beğendiklerini seçti ve hepsini başkasının cebinden ödedi!

    Scarface zenginliğin mutluluk getirmediğini kanıtlasa da, böyle bir lükse sahip olmak mutsuzluğu bir nebze de olsa azaltır gibi...

    Yaşadığı dönemde halk tarafından "Bütçe açığı" lakabını alan Kraliçe Marie-Antoinette, filmde de sahip olduğu güzel şeylerle imrendiriyordu.

    Bir noktada hepimiz Clueless'ın Beverly Hills'de yaşayan Cher Horowitz'i gibi bizim için alışveriş yapıp, bizi ördekten kuğuya dönüştürecek bir arkadaş istemedik mi?

    Para illa ağırbaşlı yetişkinler de olacak değil ya! Big'teki gibi odanızı meşrubat makinesi ve trambolinle döşemek de gayet düşünülebilir bir seçenek!

    Yaşayacak son birkaç haftanız olduğunu öğrenseniz birikim yapmanın ya da kendinizi strese sokmanın anlamı olur muydu? Last Holiday'in başrolü Georgia Byrd'ün buna çok güzel bir cevabı var!

    Bir çocuğa meblağ bölümü boş bir çek verirseniz ne olur? İçini oyuncaklarla doldurduğu bir malikane ya da su kaydırağı ile süslenmiş kocaman bir havuz yaptırabilir! İnanmıyorsanız Blank Check filmini izleyin!

    Superbad'te gördüğümüz üzere bazen erkekler de alışveriş ile birbirine bağlanabilir. Bu ister tekel bayiinden alkol almakla olsun, ister kabinlerde kot pantolon deneyip birbirlerine fikir danışmakla!

    Joe Yanardağa Karşı'da 6 aylık ömrü kaldığını öğrenen Joe, patlamak üzere olan bir yanardağa girmeyi kabul ediyor. Ancak bundan önce pahalı takımlarla, şık yemeklerle ve her şeyin ödendiği bir alışveriş çılgınlığıyla kendini şımartıyor!

    Hannah Montana, ünlü model Tyra Banks ile bir ayakkabı için mücadeleye giriştiğinde, alışverişin ne kadar ciddi bir iş olduğunu bir kez daha anlamıştık...

    30 milyon dolar sahibi olup da bu parayı 30 gün içinde son kuruşuna kadar harcamanız gerektiğini düşünün, ne yapardınız? Eğer Brewster's Millions filmini izlediyseniz, bir beyzbol takımı almanın iyi bir fikir olduğunu bilirsiniz!

    Alışveriş her zaman kişisel amaçlarla yapılmaz. Mesela Max Dugan Returns'te olduğu gibi, ailesini terk etmiş olan bir babanın pahalı hediyelerle ailesinin sevgisini geri kazanmasını da sağlayabilir...

    Rhode Island büyüklüğündeki bir konak, Elvis'in evindekilerden daha cafcaflı mobilyalar ve şarap dağıtımı yapan bir su soğutucu... The Jerk bizlere paranın ve lüksün nasıl kombinlenmesi gerektiğini gösterebilir!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top