Hesabım
    "Zamanda Kıvrılma"dan Karakter Posterleri!

    Fantastik macera "Zamanda Kıvrılma"da kim kimdir?

    Rengarenk fantastik macera Zamanda Kıvrılma'da kim kimdir? Filmin fantastik kadınlarını tanıyalım! Zengin kadrolu macera "Zamanda Kırılma"da karşımıza çıkacak olan fantastik kadınlardan Türkçe karakter posterleri geldi.

    "13th" belgeseli ile de Oscar adaylığı kazanan Ava DuVernay'in oturduğu fantastik aile filmi, Madeleine L’Engle’ın klasikleşmiş çocuk kitabından beyaz perdeye uyarlanıyor. Meg Murray, dahi kardeşi Charles ve arkadaşları Calvin'in maceralarını anlatan filmde Meg Murry rolünde Hollywood'un son keşfi Storm Reid, Calvin rolünde Levi Miller, Charles rolünde genç Deric McCabe boy gösteriyor. 

    Günün birinde gizemli bir şekilde Meg'le Charles'ın bilim adamı olan babaları ortadan kaybolur. Bilim adamının kaybolmasının ardından onu bulmak da üçlüye düşer. Babalarını aramak için yolculuğa çıkan Meg Murray, Charles ve Calvin maceraya atılırlar. Bu macerada gençlerimiz uzaydan paralel evrenlere kadar pek çok yeri ziyaret edecektir...

    ABD televizyon tarihinin en çok izlenen talk show program sunucularından Oprah Winfrey, sevilen oyuncu Reese Witherspoon, komedinin yeni yüzü Mindy Kaling'in, filmin fantastik kadınlarını canlandıracağı yapımda Star Trek'in yeni nesil Kaptan Kirk'ü, Wonder Woman'ın büyük aşkı olarak tanınan Chris Pine ve Hollywood'un yükselen yıldızlarından Gugu Mbatha-Raw, Zach Galifianakis, André Holland, Michael Peña, Bellamy Young ve Daniel MacPherson da boy gösteriyor.

    "Zamanda Kıvrılma" 20 Nisan 2018 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    Reese Witherspoon - Bayan Neyinnesi

    Mindy Kaling - Bayan Kim

    Oprah Winfrey - Bayan Hangisi

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top