Hesabım
    Kim Bu Cesur "12 Savaşçı"?

    Bol yıldızlı "12 Savaşçı"tan karakter posterleri geldi.

    Marvel'ın ünlü şimşek tanrısı, bu kez de terör örgütü El-Kaide'ye karşı! Kadrosunda Chris Hemsworth olmak üzere birçok ünlü yıldızı bulunduran biyografik savaş filmi 12 Savaşçı'da karşımıza çıkacak karakterlerin posterleri yayınlandı. Gelen posterlerde cesur savaşçıları savaş alanında görüyoruz.

    Başrollerde Hemsworth'le birlikte Oscar adayı oyuncu Michael ShannonMichael Peña ve Trevante Rhodes yer alırken, filmin kadrosunda Navid Negahban, Elsa Pataky, Taylor Sheridan, Jack Kesy, Rob Riggle, Austin Stowell ve Ben O'Toole da yer buluyor.

    11 Eylül saldırısının ardından, takım liderliğini Mitch Nelson'ın yaptığı bir ABD özel kuvvetler ekibi, çok tehlikeli bir görev için Afganistan'a ilk ayak basan Amerikan askerler olurlar. Kayalıklarla dolu dağlar içinde, Afganistan Birleşik İslami Kurtuluş Cephesi Generali Dostum'u, onlarla birlik olarak Taliban ve onların müttefikleri El Kaide ile savaşmaya ikna etmek zorundadırlar. Karşılıklı güvensizlik ve kültür farkına ek olarak, Amerikalı askerler, Afgan atlı askerlerinin ilkel taktiklerine uyum sağlamak zorundadırlar. Bu zor kurulan bağa rağmen, yeni ortaklar çok güç durumlarla karşılaşırlar. Sayıca ve silah olarak azken, kendilerini öldürmeye çalışan acımasız bir düşmanla karşı karşıya kalırlar...

    Yenilmezler ekibine katkılarıyla tanıdığımız Thor rolü ile ünlenen yakışıklı oyuncu Chris Hemsworth'ün liderliğindeki ekip bakalım nasıl bir savunma yapacak? Yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Nicolai Fuglsig'in oturduğu kahramanlık filmi "12 Savaşçı" 18 Mayıs'ta ülkemizde vizyona girecek.

    Chris Hemsworth - Yüzbaşı Mitch Nelson

    Michael Shannon - Astsubay Hal Spencer

    Michael Peña - Kıdemli başçavuş Sam Diller

    Trevante Rhodes - Kıdemli başçavuş Ben Milo

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top