Hesabım
    "Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi"nde Kim Kimdir?

    Merakla beklenen "Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi"nden karakter posterleri geldi.

    Merakla beklenen Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi'nin yüzleri kendini gösterdi. Star Wars evreninin favorisi olduğu tekrar tekrar kanıtlanan sempatik kaçakçı Han Solo'yu merceğine alan spin-off filminde karşımıza çıkacak karakterler, yeni karakter posterleri ile tanıtıldı. Gelen posterlerde tanıdığımız karakterler Han Solo, can yoldaşı Chewbacca ve favori Altın Lider'imiz Lando Calrissian'a ek olarak yeni karakter Qi'ra da yer alıyor.

    Akıl Oyunları (A Beautiful Mind), Apollo 13 ve Zafere Hücum (Rush) gibi filmlerin yönetmeni Ron Howard’ın yönetmenliği üstlendiği filmde Star Wars evreninin sarkastik pilotu Han Solo'yu, Yüce Sezar! / Hail Caesar!, Blue Jasmine gibi filmlerde gördüğümüz Alden Ehrenreich canlandırırken, genç Lando Calrissian ise Donald Glover oluyor. Finli oyuncu Joonas Suotamo'nun Chewbacca'yı canlandırdığı filmde Qi'ya karakterine Game of Thrones'un yıldızı Emilia Clarke hayat veriyor. Filmin kadrosunda Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Woody Harrelson ve Paul Bettany de yer alıyor.

    Bu kez Han Solo'nun, Luke Skywalker ile tanışmadan önceki zamanlarda yaşadığı maceralara tanıklık edeceğimiz filmde ünlü karakterin pilot olma hedefiyle yola çıkışını görüyoruz. Dünyanın en iyisi olmaya karar veren genç Han Solo, kaçakçılık için toplanan bir ekibin üyesi oluyor ve hayat boyu yanında olacak olan yardımcı pilotu Chewbacca ile güçlerini birleştiriyor. Yıllarca dostluğunu sürdüreceği Lando Calrissian ve Qi'ra da bu macerada Han Solo'ya eşlik ediyor...

    Merakla beklenen "Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi" 25 Mayıs 2018'de ülkemizde vizyona girecek.

    Han Solo - Alden Ehrenreich

    Qi'ra - Emilia Clarke

    Lando Calrissian - Donald Glover

    Chewbacca - Joonas Suotamo

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top