Hesabım
    "Pasifik Savaşı: İsyan"ın Jaegerları ile Tanışın!

    Merakla beklenen "Pasifik Savaşı: İsyan"dan Jaeger posterleri geldi.

    Devasa uzaylılara karşı mücadele Pasifik Savaşı: İsyan ile devam ediyor! Yönetmenliğini Guillermo del Toro'nun üstlendiği 2013 yapımı "Pasifik Savaşı"nın devam halkası "Pasifik Savaşı: İsyan"dan yeni posterler yayınlandı. Gelen renkli posterlerde dünyayı ele geçirmek için gelen Kaijulara karşı mücadele etmeye hazır yepyeni Jaegerları görüyoruz. Pilotları tarafından yönetilen devasa metal savaşçılar, insanoğlunu uzaylılardan korumak için hazır!

    Babasının uzaylılara karşı kahramanca ölümü sırasında Jaeger pilotluğu eğitimine devam etmekte olan Jake, babasının ölümünün ardından eğitimini terk eder. Bir zamanların umut vadeden pilotuyken suç dünyasına bulaşan Jake'e uzaklaştığı kız kardeşi Mako Mori tarafından son bir şans tanınır. Savaşın gölgesinde büyüyen cesur yeni nesil pilotlara liderlik etmekte olan Mako, dünyayı tehdit eden yeni bir tehlikeye karşı mücadele vermektedir. Yetenekli pilot Lambertve 15 yaşındaki Jaeger hackerı Amara ile güçlerini birleştiren Jake, elinde kalan tek aile ile birlikte dünyanın gördüğü en güçlü savunma hattı olma yoluna baş koyar...

    İlk filmde Charlie Hunnam tarafından canlandırılan Raleigh Becket devam halkasında karşımıza çıkmazken, ilk filmin Mako Mori'si Rinko Kikuchi devam halkasına geri dönüyor. Devam halkasının asıl yıldızı ise yeni nesil Star Wars üçlemesinin Finn'i olarak ünlenen John Boyega olacak. Boyega, ilk filmde Idris Elba tarafından canlandırılan Stacker Pentecost'un oğlu Jake Pentecost karakterine hayat verecek.

    İlk filmden hatırladığımız Charlie Day ve Burn Gorman'ın canlandırdığı Dr. Newton Geiszler ve Dr. Hermann Gottlieb'in yeniden seyirciyle buluşacağı yapımda, Boyega'nın yanı sıra Scott Eastwood, Max MartiniAdria Arjona ve Tian Jing gibi isimler de yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise ilk kez bir uzun metraja imza atacak olan Steven S. DeKnight oturuyor.

    "Pasifik Savaşı: İsyan" 23 Mart 2018 tarihinde ülkemize uğrayacak!

    Bracer Phoenix

    Gipsy Avenger

    Guardian Bravo

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top