Hesabım
    "Avengers: Sonsuzluk Savaşı"ndan Yepyeni Kareler!

    Merakla beklenen "Avengers: Sonsuzluk Savaşı"ndan yeni kareler yayınlandı.

    Geri sayıma geçen Avengers: Sonsuzluk Savaşı'ndan yeni kareler geldi. İnsanlık için verilen savaşı bu kez Wakanda'ya taşıyacak olan devam halkasından gelen yeni karelerde, yeni detayları da öğreniyoruz.Merakla beklenen yepyeni devam halkasında dünyanın kaderi bir kez daha tehdit altındayken, bakalım kahramanlarımız neler yapıyor?

    Marvel sinematik evreninin 3. aşamasında yer alan yeni devam halkası Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nda Marvel'ın 60'tan fazla çizgi roman kahramanı bir araya gelecek. 

    Iron Man olarak Robert Downey Jr., Hulk olarak Mark Ruffalo, Black Widow olarak Scarlett Johansson, Kaptan Amerika olarak Chris Evans, Thor olarak Chris Hemsworth, Scarlet Witch olarak Elizabeth Olsen, Örümcek Adam olarak Tom Holland, Kaptan Amerika'nın silah arkadaşı Bucky Barnes olarak Sebastian Stan, Falcon olarak Anthony Mackie, Ant-Man olarak Paul Rudd, Hawkeye olarak Jeremy Renner ve Vision olarak Paul Bettany Yenilmezler ekibi olarak kadroda yer alıyor. Yenilmezler'e dahil olan Black Panther rolündeki Chadwick Boseman filmde kendi ekibini de yanında getiriyor. Galaksinin Koruyucuları ekibinden ise Star-Lord olarak Chris Pratt, Gamora olarak Zoe Saldana, Drax olarak Dave Bautista, Rocket Raccoon olarak Bradley Cooper, Groot olarak Vin Diesel ve Mantis olarak Pom Klementieff boy gösterecek. Filmin kötü adamı Thanos olarak Josh Brolin'i göreceğimiz filmde Doktor Strange rolünde Benedict Cumberbatch de yer alıyor.

    Kaptan Amerika ve Iron Man'in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlarımız, birbirlerinden uzaklara savrulurlar. Hepsi kendi yandaşlarıyla dünyayı korumaya çalışmaktadır. Ancak dünyanın kaderi bir kez daha tehlikeye girer. Sınırsız bir güç kaynağı olan sonsuzluk taşlarının peşine düşen Thanos, dünyanın gördüğü en büyük tehdittir. İnsanlığın kaderi bir kez daha, insanlık için savaşmaya ant içmiş kahramanlarımız elindedir. Hiçbir süper kahramanın tek başına yenemeyeceği büyüklükteki bu tehdit için ekipler birleşmeli ve tehdide tüm güçleriyle karşı koymalıdır...

    İki bölüm olarak seyircilerle buluşacak olan filmin ilk bölümü "Avengers: Sonsuzluk Savaşı" 27 Nisan 2018'de vizyona girecek. 

    Eski düşmanlar aynı safa geçiyor.

    Albay Rhodes'u son görüşümüzde, Savaş Makinesi zırhında çarpıştıktan sonra felç olmuştu. Burada onu Stark teknolojisine benzeyen bir şeyin yardımıyla tekrar yürürken görüyoruz. Onu dosttan düşmana dönen, ardından yeniden müttefik olan ekip arkadaşlarıyla görüyoruz; firari durumdaki Kaptan Amerika ve Black Widow.

    Örümcek-Adam aksiyon peşinde...

    Örümcek-Adam, New York şehri üzerinde gezinen garip bir Q-Gemisi görünce bir sınıf gezisi sırasında aksiyonun göbeğine atılıyor. Iron Spider zırhının da yardımıyla, devasa makineye karşı mücadeleye girişiyor.

    Bilimin iki farklı cephesi bir arada!

    Doktor Strange, yardımcısı Wong, Strange tarafından çağırılan Iron Man ve garip geminin ortaya çıkışıyla birlikte dünyaya düşen Hulk bir arada...

    Skorlar eşitleniyor...

    Loki Asgard'ın arşivinde saklanmış olan mavi Uzay Taşını cebine atmayı başarmıştı. Bu taş, Thanos'un ilk Yenilmezler filminde Loki'yi peşine yolladığı nesneydi ancak Loki başarısız olmakla kalmayıp, sarı Akıl Taşı'nın olduğu asayı da kaybetmişti. Sarı taş Vision'ın canlanmasını sağlayan taş olmuştu. Thanos'un Uzay Taşı'nı filmin başlarında ele geçireceğini biliyoruz, bu nedenle Loki'nin hesabını kapattığını düşünebiliriz.

    Saflar güçleniyor.

    M'Baku bir kez daha kralı T'Challa'nın yanına saf tutarken, Kaptan Amerika ve Wakandalılar tarafından Beyaz Kurt olarak adlandırılan Bucky Barnes da sınıra konuşlanan kabile askerleri arasında yer alıyor. Wakanda'nın dünyaya açılmasının ardından, fantastik ülkenin onu koruması gerekiyor.

    Ekip bölünüyor.

    Galaksinin Koruyucuları'nın bölünmesinin ardından Gamora kendi görevine soyunurken, Thor da genç Groot ve Rocket Raccoon ile takım kuruyor. Nihayetinde Sonsuzluk Savaşı'ndaki tüm yollar tek bir yere çıkıyor.

    Thanos'un kudreti...

    Thanos mor ve mavi sonsuzluk taşlarını, bir gezegeni yörüngeden çıkarıp yere fırlatmak için kullanıyor. Hayranlar bu sahnenin Xandar'da mor güç taşını koruyan Nova Corps'un yıkımından olabileceğini düşünürken, Marvel bu çekimin aslında Titan'da, yani Thanos'un yıkıntıya dönen gezegeninde yer aldığını açıkladı.

    Güçler birleşiyor.

    Wakanda teknoloji şefi Shuri'nin hayranları, bu filmde kilit bir rol oynayacağını duymaktan mutluluk duyacaktır. Bu karede Shuri'yi Scarlet Witch ve Bruce Banner, nam-ı diğer Hulk ile bir arada görüyoruz..

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top