Hesabım
    “Avengers: Sonsuzluk Savaşı”ndan Rengarenk Yeni Posterler Geldi!

    Merakla beklenen filme bir ay kadar bir süre kaldı.

    Milyonlarca çizgi roman ve süper kahraman hayranı tarafından merakla beklenen “Avengers: Sonsuzluk Savaşı”ndan rengârenk yeni posterler yayınlandı. Beş farklı renge ayrılan posterler, filmde çok önemli bir yere sahip olan Sonsuzluk Taşları’nı çağrıştırıyor.

    60'tan fazla çizgi roman karakterini bir araya getiren yeni Marvel filminde, kahramanlarımız bu kez sonsuzluk taşlarının peşine düşen Thanos’a karşı mücadele ediyor. Oyuncu kadrosuyla ağız sulandıran filmde Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Elizabeth Olsen, Tessa Thompson, Scarlett Johansson, Tom Holland, Chris Pratt, Benedict Cumberbatch, Mark Ruffalo, Zoe Saldana, Pom Klementieff, Robert Downey Jr., Jeremy Renner, Josh Brolin, Sebastian Stan, Chris Evans, Cobie Smulders, Dave Bautista, Paul Rudd, Chadwick Boseman, Gwyneth Paltrow ve Paul Bettany yer alıyor. Yönetmenlik koltuğu ise Marvel’ın sonsuz kredi verdiği, Anthony Russo ve Joe Russo ikilisine emanet.

    Kaptan Amerika ve Iron Man'in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlarımız, birbirlerinden uzaklara savrulurlar. Hepsi kendi yandaşlarıyla dünyayı korumaya çalışmaktadır. Ancak dünyanın kaderi bir kez daha tehlikeye girer. Sınırsız bir güç kaynağı olan sonsuzluk taşlarının peşine düşen Thanos, dünyanın gördüğü en büyük tehdittir. İnsanlığın kaderi bir kez daha, insanlık için savaşmaya ant içmiş kahramanlarımız elindedir. Hiçbir süper kahramanın tek başına yenemeyeceği büyüklükteki bu tehdit için ekipler birleşmeli ve tehdide tüm güçleriyle karşı koymalıdır...

    “Avengers: Sonsuzluk Savaşı” ülkemizde 27 Nisan’da vizyona girecek.

    Demir Adam, Doktor Strange, Wong ve Örümcek Adam

    Black Widow, Black Panther, Okoye ve Hulk

    Kaptan Amerika, Bucky Barnes, Shuri, Nebula ve Mantis

    Scarlet Witch, Vision, Falcon ve War Machine

    Thor, Star-Lord, Gamora, Drax, Groot ve Rocket Racoon

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top