Hesabım
    "4N1K 2" Galasına Hayran Akını!

    Bugün vizyona giren "4N1K 2" filminin galasına hayranları akın etti!

    Devam halkası 4N1K 2 gala yaptı, hayranlar akın etti! Geçtiğimiz yıl gişede fırtına estiren "4N1K"nın yeni beyaz perde macerasının galası Kanyon Avm Cinemaximum Sinemaları’nda yapıldı. Fuaye alanı, saatler öncesinden tıka basa doldu. Başta kitabın yazarı Büşra Yılmaz olmak üzere alana gelen her oyuncu, sevinç çığlıkları ve göz yaşları içinde karşılandı. Filme biletlerinizi hemen alın!

    Fanlarıyla bol bol fotoğraf çektiren oyuncular, sevenlerinin hep bir ağızdan seslendirdiği Duman’ın “Kimseyi Görmedim Ben Senden Daha Güzel” şarkısıyla uğurlandı. Fanları Büşra Yılmaz’a “Büşü anne seni çok seviyoruz” diyerek sevgi gösterisinde bulundu. Oyunculardan Cihan Şimşek de fanlarına çiçek verdi.

    Oyuncular basına da açıklamalarda bulundu. Oyuncular, ilkinden çok daha hareketli çok daha renkli bir film yaptıklarını söylediler. Başrol Gözde Mutluer de “Yine çok güzel bir film yaptık ve filmimiz yaş sınırı almadı. 7’den 77’ye herkesi sinemaya bekliyoruz” diyerek sevenlerine müjde verdi.

    Yeni devam halkasında da arkadaş grubunun başı dertten kurtulmuyor. Bir süredir birlikte olan Yaprak ve Ali, ilişkilerini çetenin diğer üyelerinden saklar. Aralarına yeni katılan Barış ise, Ali’nin hayatını zorlaştırmaya başlamıştır. Grubun aksi üyesi Gökhan, hayallerindeki kız ile birlikte olmak için türlü fedakarlıklar yapmak zorunda kalır. Sinan ise artık tüm cazibesini kaybedince, güzellik kavramını sorgulamaya başlar. Büyük bir yanlış anlamanın kurbanı olan Oğuz, annesi Zeliş Sultan’a hayatının en büyük kabusunu yaşatır. Bütün bu kargaşa içerisinde arkadaşları ve aşkı arasında kalan Yaprak, büyük bir sınav vermek zorunda kalır...

    Devam halkasında da başrolleri bir kez daha Gözde Mutluer, Burak Yörük, Sina Özer, Atakan Hoşgören, Cemrehan Karakaş ve Cihan Şimşek üstlenirken, yönetmen koltuğunda bu kez Murat Onbul oturuyor.

    Film ekibi 5 Mayıs Cumartesi günü Ankara, 6 mayıs Pazar günü İzmir ve 12 Mayıs Cumartesi günü de Antalya’da sevenleriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top