Hesabım
    "Öğrenci Kafası: Soygun"da Kimler Var?

    "Öğrenci Kafası: Soygun"un oyuncularını tanıyalım.

    Yerli komedi Öğrenci Kafası: Soygun'da kimler var? Filmin yönetmen ve senaryo yazarı olan Ayhan Sonyürek'in Eskişehir'de sinema eğitimi aldığı sırada geliştirdiği hikayeyi uzun yıllar sonra hayata geçirmesiyle ortaya çıkan "Öğrenci Kafası: Soygun", kadrosunda genç kuşağın parlak isimlerini barındırıyor.

    Aynı eve yaşayan Toprak, Cüneyt, Semir ve Uğur’un karşı dairelerinde de kız arkadaşları Pınar, Tuğçe ve Melek, okul bitirme projeleri için çekecekleri bilim-kurgu filmi için oldukça heyecanlıdır. Fakat sponsorları filme destek olmaktan vazgeçince tüm planları bozulur. Filmi çekmek için para bulmaları gereken gençlerin akıllarında yeni bir fikir vardır; soygun yapmak. Zorunlu olarak yazdıkları senaryoda mükemmel bir soygun planı olduğunu fark eden grup bundan esinlenerek filmi çekmek için soygun yapmaya karar verir. Zorda olsa ekibin tüm üyeleri ikna olur ve kampüsteki bankayı soymak için eksiksiz bir yaparlar. Fakat soygun zamanı geldiğinde hiç tahmin etmedikleri bir sürprizle karşılaşırlar...

    "Öğrenci Kafası: Soygun" bu Cuma sinemalarda!

    Rüzgar Erkoçlar - Toprak

    Rüzgar Erkoçlar ekrandan bildiğimiz, sevdiğimiz bir oyuncu. 10 yaşından beri kamera önünde olan oyuncu bugüne kadar pek çok dizi, sinema ve reklam filminde rol aldı. Öğrenci Kafası: Soygun'da gençlerden prensip sahibi, idealist olan Toprak'ı canlandırıyor. 

    Erkoçlar "Öğrenci Kafası: Soygun" filmi kendi kariyerinde çok önemli bir yere koyuyor. "Yönetmen Ayhan Sonyürek'le sonu arkadaşlığa varan bir işbirliği içinde olduk. Bu film sayesinde oyunculuğuma çok şey kattım. Oyuncu arkadaşlarımın pozitif, yüksek enerjisine ben de ayak uydurdum. Başından sonuna kadar çok emek verdiğimiz, çok eğlendiğimiz bir film oldu" diyor. Erkoçlar'ın bir de mesajı var "Şuanda herkes La Casa Del Papel diye soygun konulu bir diziden bahsediyor. Ama o dizi yokken biz vardık."

    Erkoçlar'ın oyunculuk dışında bir iddiası da var. Gelecekte Tomorrowland festivalinde sahne alacak bir kaç Türk DJ'den biri olmak. Bunun için de uzun dönemdir müzik ve prodüksiyon dersleri alıyor. 

    Beril Kayar - Pınar

    Beril Kayar'ı "Acayip Hikayeler", "Adını Feriha Koydum", "Arka Sokaklar" ve "O Hayat Benim" gibi sevilen dizilerden tanıyoruz. Yakın zamanda Öğrenci Kafası: Soygun filmi dışında Onur Ünlü'nün "Put Şeylere" isimli filminde de rol aldı. Aynı zamanda modellik de yapan Beril Kayar Öğrenci Kafası: Soygun'da ağzını her açtığında küfür dökülen ama dobra tavırlarıyla arkadaşlarının vazgeçilmezi olan Pınar'ı canlandırıyor.

    Tolgar Özaltındere - Cüneyt

    Oyunculuk eğitimini en son Los Angeles'ta UCLA'de yaptığı master programıyla taçlandıran Tolgar Özaltındere dönüşte kendini Öğrenci Kafası: Soygun'un setinde bulduğunu söylüyor. Eski kaleci Eser Özaltındere'nin oğlu olan Tolgar Özaltındere'nin oyunculuk yapmaya karar vermesinin nedeni ise anneannesi Feri Cansel. Yeşilçam'ın efsane aktristi Feri Cansel'in hikayeleriyle büyüyen torun Tolgar Özaltındere "Ailede başka oyunculuk yapmak isteyen çıkmadı. Ben de hem bu genin izinde hem de anneannemin başlattığı geleneği sürdürmek için çok küçük yaşlarda oyuncu olmaya karar verdim" diyor. 

    Merve Akaydın - Arzu

    Merve Akaydın yeni neslin popüler isimlerinden. Konservatuardan mezun olduktan sonra Şefkat Tepe dizisinde 2 sezonu aşkın Aslı isimli karakteri oynadı. Çok sevildi. Akaydın "Bu diziden başka televizyonda başka bir işte çalışmamış olmama rağmen sosyal medyada Merve Akaydın Fan Club adı altında bir araya gelen yüzlerce kişi hala beni takip ediyor. Nereye gitsem geliyorlar, sevgilerini hep hissettiriyorlar. Bu beni çok mutlu ediyor" diyor. Genç oyuncu Öğrenci Kafası: Soygun filmi dışında yakın zamanda Arabesk müzikalinde rol aldı. Akaydın "Öğrenci Kafası: Soygun"da seksi ve şımarık üniversite kızını oynuyor. 

    Mustafa Gültekin - Şeref

    Öğrenci Kafası: Soygun'un belki de bundan sonra televizyon-sinema ekranlarında daha çok görünmesine vesile olacağını düşündüğümüz oyuncu Mustafa Gültekin bugüne kadar reklam filmleri dışında tiyatro ağırlıklı oyunculuk yaptı. Hala Ortaoyuncular Tiyatrosu'nda. "Öğrenci Kafası: Soygun"da üçkağıtçı bir karakter olan Şeref'i canlandırıyor. Gültekin Rowan Atkinson'ın Mr. Bean karakterine benzerliğiyle dikkat çekiyor. 

    İlayda Fidanlık - Tuğçe

    İlayda Fidanlık'ı Hayat Mucizelere Gebe dizisindeki Ebru rolüyle biliyoruz. 

    Emel Çetin - Melek

    Emel Çetin'i pek çok reklam filminin yanı sıra "Hanım Köylü" dizisindeki Döne Döner karakteriyle tanıyoruz. 

    Oben Onur - Uğur

    Kaan Deringöl - Semih

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top