Hesabım
    "Hotel Artemis"in Tehlikeli Misafirleri ile Tanışın!

    "Hotel Artemis"in suç dünyasının farklı kollarına yayılan misafirlerinden karakter posterleri geldi.

    Bol yıldızlı aksiyon filmi Hotel Artemis'in misafirlerini tanıyalım. Suç dünyasının farklı kollarından insanlara güvenli bir sığınak sunan otelin misafirleri kimler?

    ‘Hemşire’ olarak tanınan Jean Thomas gündüzleri yasal mesleğiyle ilgilenirken, aynı zamanda Los Angeles’ın en azılı suçluları için de gizli bir hastaneyi yönetmektedir. Suikastçılar, silah kaçakçıları, hırsızlar ve gangsterlerin hizmet aldığı hastane son teknoloji cihazlarla doludur. Hastaneye gelen bir hastaya üç boyutlu yazıcılar ile yeni bir karaciğer yapılabilir veya hastanın vücuduna nanorobotlar enjekte edilebilir. Ancak Los Angeles sokaklarında şiddetli bir isyan çıktığı gün hastanede işler karışır. Efsanevi mayfa babası Orian Franklin acil bir müdahale için hastaneye gelir fakat ardından gelen Niagara'nın niyeti barışçıl değildir. Hastanedeki ‘hastalar’ arasında gerilim tırmanırken, Hemşire acil servisteki herkesin hayatını tehlikeye atabilecek bir karar verir. Şehirdeki suçluların güvenli sığınağı olan yer artık onlar için en tehlikeli yerdir…

    2 Oscar ödüllü Jodie Foster’ın başrol olduğu filmde, “This Is Us” dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Sterling K. Brown, yeni nesil “Mumya” Sofia Boutella, Oscar adayı Jeff Goldblum, Emmy adaylığı bulunan Zachary Quinto, son yılların aksiyon yıldızı Dave Bautista, Brian Tyree Henry, Jenny Slate ve Charlie Day yer alıyor. 

    Drew Pearce'ın ilk yönetmenlik deneyimi "Hotel Artemis" ABD’de 8 Haziran’da vizyona girecek.

    Hemşire

    Kiralık katil

    Wolf King

    Emir eri

    Silah tüccarı

    Daddy's Boy

    Banka soyguncusu

    Polis

    Mücevher hırsızı

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top