Hesabım
    Kellerin Hollywood'la İmtihanı!

    Saçsız başın Hollywood'taki yansımalarını inceledik.

    Beyaz perde ve ekranlardaki kel karakterlere göz attığımızda trajikomik bir düzen belirmeye başlıyor. Filmlerin kötü karakterlerinin arasında kellerin büyük bir ağırlığı var! Hollywood'ta neler oluyor? Kelleri içten içe kötü adamlar olarak mı görüyoruz?

    Elbette kaçınılmaz istisnalar olsa da, kel karakterler iyi tarafta yer aldığından daha sık kötü tarafta ortaya çıkıyor. The Rock ve Jason Statham gibi ünlü aksiyon yıldızlarının yavaş yavaş değiştirmeye başladığı bu düzeni sizler için masaya yatırdık.

    Harry Potter serisi / Lord Voldemort vs Harry Potter (aslında bu seride Voldemort dışında bir kel olup olmadığından bile emin değiliz...)

    Con Air / Cameron Poe vs Cyrus 'The Virus' Grissom (Nicolas Cage'in sırma gibi saçlarına dikkat...)

    Tetikçiler / Joe vs Joe (Bruce Willis hemen hemen her filminde kel olsa da en azından kötü adamı oynadığı filmde karşısına saçlı birini koymasaydınız!)

    Avanak Ajan / Dr. Evil vs Austin Powers (Kötü karakterin başı kelken, iyi ama saftirik karakterin ne kadar da çok saçı var..)

    Ant- Man / Darren Cross/Yellowjacket vs Scott Lang/Ant-Man (Kel başa karşı kuzgun saçlar...)

    Yedi / John Doe vs David Millis (John Doe karakterinin ürkütücülüğü saçından bağımsız olsa da, Brad Pitt'in altın saçları güzel bir kontrast oluşturuyor.)

    Başka Gün Öl / Zao vs James Bond (Bu karakterin kelliği sanırım en son dikkat çeken nokta...)

    İnsan İki Kere Yaşar / Blofeld vs James Bond (Bir kez daha 007 kellere karşı dünyayı savunmaya çalışıyor...)

    Yüzüklerin Efendisi / Gollum vs Frodo Baggins (Gollum henüz bir hobbit iken gür saçları vardı, ancak Frodo'nun bukleleri Gollum'un kel başından çok daha güzel görünüyor.)

    Adaletin Şafağı: Batman v Superman / Lex Luthor vs Superman (Luthor'un kel oluşu yalnızca sinemada değil çizgi romanlarda da geçerli bir durum. En azından filmde Luthor'u saçı varken de görebilmiştik...)

    Korkusuz / Bullseye vs Matt Murdock/Daredevil (Ben Affleck kör olmasına rağmen son derece bakımlı görünürken, Bullseye saçsız kafasıyla kontrast yaratıyor.)

    Kara Şövalye Yükseliyor / Bane vs Bruce Wayne/Batman (Tom Hardy kadar güzel bir adamı kel bırakıp, ağzına yemlik gibi bir şey takıp, şampuan reklamından çıkmış gibi duran Christian Bale'in karşısına koymak acımasızlıktır.)

    Mumya / Imhotep vs Rick O'Connell (Mısır tanrısı bile olsan saçlarına sahip çıkamayabilirsin...)

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top