Hesabım
    Yaşamanın Güzelliğini Hissettiren Filmler!

    Yaşam hakkında kötü düşüncelere mi kapıldınız? Bu filmler sizi kendinize getirecek!

    Hayat bazen sizi karamsar olmaya itebilir. Belki o gün hava çok kötüdür; belki de başınıza kötü bir şey gelmiştir ya da kalbinizin derinliklerinde doldurulamayan bir yer vardır. Birileriyle konuşmak istemiyorsunuzdur. O zaman yardım için size doğru bir film koşabilir! Eminiz ki birkaç saat içerisinde yaşamı yeniden sevmeye başlayacaksınız. Hayatta her zaman umut olduğunu yeniden hatırlayacaksınız. Yarın, her şeye en başından başlayabileceğinizi keşfedeceksiniz. Asılmış yüzünüzde her an yeniden çiçekler açabilir, kocaman bir gülümsemeye ev sahipliği yapabilirsiniz.

    Yaşamın trajediyi ve mutluluğu size bir arada sunduğunu hatırlatarak sizi filmlerle baş başa bırakıyoruz!

    Amerikan Güzeli (1999)

    American Beauty ve Lester Bunham (Kevin Spacey) ile yaşamınızdan sıkıldığınızı keşfedebilirsiniz. Ama film akarken, iyi ya da kötü açıdan sıkıntılarınızı giderecek bir umut da beraberinde gelecektir.

    Bay Hiçkimse (2009)

    Mr. Nobody, Jared Leto'nun harika performanın da etkisiyle hayatın sizi seçim yapmaya iterken seçimlerinizin hayatınızı değiştirdiğini kanıtlıyor. Her şey sizin elinizde!

    Yaşamın Kıyısında (2016)

    Casey Affleck'in En İyi Erkek Oyuncu ödülüyle taçlandırdığı Manchester By The Sea, yaşamın size neler getirip sizden neler götüreceğini bilemeyeceğinizi anlatırken peçetelerinizi gözyaşlarıyla kaplayacak. Ama diğer yandan da yaşamın güzelliklerini anımsayıp gülümseyeceksiniz.

    Esaretin Bedeli (1994)

    The Shawshank Redemption, boşu boşuna hapishaneye tıkılan ve kendini yaşamın akışına teslim etmiş gibi görünerek ömrünü orada geçiren Andy'nin (Tim Robbins) bile asla umudunu kaybetmediğini göstererek şaşırtır. O bile yaşama sevinciyle doluyken siz neden olmayasınız?

    Şansa Bak (2011)

    50/50Joseph Gordon-Lewitt ve Seth Rogen'ın da yardımıyla, ölümle burun buruna olduğunuzda gülümsemenin değerini daha iyi bilmeye başlayacağınızı gözler önüne seriyor. O zaman ölümle burun buruna olmayı beklemeden gülümseyin!

    Ayı Paddington (2014)

    Sevimli bir tüy yumağı gibi görünen Ayı Paddington'ın tanıyıp bilmediği Londra sokaklarında yuva bulma sürecini izlerken bu ayıcığa sarılma ihtiyacı duyuyoruz!

    Bugün Aslında Dündü (1993)

    Tek bir amaca ulaşmak için yalnızca bir günü binlerce kez yaşamak zorunda kalsaydınız ne olurdu? Bunun yerine imkansız amaçları bir kenara bırakıp yolumuza devam mı etsek? Groundhog Day'de malesef yola devam edemiyoruz.

    Yukarı Bak (2009)

    Up, hala yaşamınız devam ediyorken hayalleriniz için sizi durduran hiçbir şeyin olmaması gerektiğini göstererek sadece yüzünüzde değil, zihninizde de çiçekler açtıracak!

    Neşeli Günler (1965)

    The Sound of Music, küçük şeylerden mutlu olmayı size yeniden öğretebilir. Belki de yeşilliklerin içinde şarkı söylemeye bile özenebilirsiniz!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top