Hesabım
    "Suspiria"dan Yeni Posterler Var!

    Yeniden çekim "Suspiria"dan yeni posterler yayınlandı.

    Yeni Suspiria'dan ilginç posterler yayınlandı. Filmin karakterlerinin hayatlarının geçtiği mekanlardan kesitler sunan posterlerde görünmeyen bir korkunun tedirginliği hüküm sürüyor gibi...

    1977 yapımı aynı isimli kült korku filminin yeniden uyarlaması olan yeni nesil "Suspiria", öncülünün konusuna sadık kalıyor. 

    Amerikalı bir genç kadın olan Susie Bannion, 1977 yılının Berlin'inde dünyaca ünlü bir dans okulu Markos Tanz Company'e kabul edilmiştir. Tam da Susie'nin okula varışıyla birlikte, bu prestijli okulun başka bir öğrencisi olan Patricia gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Okulun devrimci sanat yönetmeni olan Madame Blanc, okulun ününü kazanmasını sağlayan eğitmendir. Onun rehberliğinde Susie balede olağanüstü bir ilerleme kaydederken, Sara isimli bir kızla da arkadaş olur. Zaman içerisinde iki genç kadın ve yas tutan bir psikoterapist bu prestijli okulun ve yöneticilerinin karanlık bir sırrı sakladıklarından şüphelenmeye başlarlar.

    Prömiyerini bu ayın başında Venedik Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin oyuncu kadrosunda “Fifty Shades” serisinden tanıdığımız Dakota Johnson, Oscar ödüllü usta aktris Tilda Swinton, genç yıldız Chloë Grace MoretzMia GothJessica HarperAngela Winkler ve Sylvie Testud gibi isimler yer alıyor. Filmin müzikleri ise Radiohead grubunun solisti olarak ünlenen müzisyen Thom Yorke'un imzasını taşıyor.

    Sen Benimsin” ve “Beni Adınla Çağır” filmleriyle tanıdığımız Luca Guadagnino'nun yönetmen koltuğunu üstlendiği "Suspiria" 9 Kasım tarihinde sinemalarımıza konuk olacak.

    "Suspiria"dan Yeni Posterler Var!

    "Suspiria"dan Yeni Posterler Var!

    "Suspiria"dan Yeni Posterler Var!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top