Hesabım
    Sandra Bullock’lu Gerilim “Bird Box”tan Yeni Kareler!

    Sandra Bullock başrollü "Bird Box"tan yeni kareler yayınlandı.

    Sandra Bullock başrollü Bird Box'tan yepyeni kareler yayınlandı. Hız Tuzağı, Güzel Dedektif ve Yerçekimi filmleri ile akıllara kazınan, son olarak Ocean's Eleven filmi ile seyircilerin karşısına çıkan Oscar ve Altın Küre ödüllü Sandra Bullock'un başrolünde yer aldığı gerilim filmi, farklı konusuyla ve derinlikli gizemiyle dikkat çekiyor.

    Josh Malerman’ın aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin yönetmenliğini Emmy ödüllü Danimarkalı yönetmen Susanne Bier üstleniyor. Filmin senaryosunda ise bilim kurgu filmi Arrival ve korku fimi Işıklar Sönünce'nin Oscar adaylığı bulunan senaristi Eric Heisserer'ın imzası bulunuyor.

    Her şey tam beş yıl öncesinde başlamıştır. Başlangıçtan bu zamana kadar hayatta kalmayı başaran Malorie ve iki çocuğu için hayat bu süreçte hiç de kolay olmamıştır. Nehir kenarında terk edilmiş bir evde kalan aile, bugünlere her adımlarını planlayarak gelmiştir. Ailesini güvende olabilecekleri bir yere götürmenin hayalini kuran Malorie ve çocukları için artık gitme vakti gelir. Ancak bu yolculuk oldukça tehlikelidir. Tek bir hataları ölümlerine sebep olacaktır. Her şeyden önemlisi de yolculuk sırasında ne olursa olsun gözlerinin bağlı olması gerekir. Çünkü yolculuk sırasında karşılarına çıkabilecek bir şey, onları en büyük korkularıyla yüzleştirme yeteneğine sahiptir. Zekalarına ve geliştirdikleri duyma yetilerine güvenerek çıktıkları bu yolculukta Malorie ve çocukları yalnız değildir. Peki onların peşinde olan insan mı, hayvan mı, yoksa bir canavar mıdır?...

    Merakla beklenen filmde başroldeki güzel oyuncu Sandra Bullock'a, Altın Küre ve Emmy ödülleri sahibi Sarah Paulson, “Ay Işığı”ndan hatırladığımız Trevante Rhodes, 2 Oscar adaylığı bulunan emektar oyuncu Jacki Weaver, “Alita: Savaş Meleği ve ve Labirent serisinin yıldızı Rosa Salazar, Hollywood'un taze keşiflerinden Danielle Macdonald, geçen sene “Kapan”da izlediğimiz Lil Rel Howery, Taboo'nun Cholmondeley'si Tom Hollander, rap müzik sanatçısı Machine Gun Kelly, Emmy adaylığı bulunan BD Wong ve iki Oscar adaylığı bulunan usta aktör John Malkovich gibi isimler eşlik ediyor.

    Gerilim dozu yüksek “Bird Box” filmi 21 Aralık tarihinde Netflix üzerinden dünya çapında seyircilerle buluşmaya başlayacak.

    "Bird Box"tan Yeni Kareler!

    "Bird Box"tan Yeni Kareler!

    "Bird Box"tan Yeni Kareler!

    "Bird Box"tan Yeni Kareler!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top