Hesabım
    "Can Dostlar"ın Kamera Arkasında Neler Oluyor?

    Can Dostlar filminden eğlenceli kamera arkası görüntüleri...

    Bu hafta vizyona göreceğimiz, Güldüy Güldüy Show'un çocuk oyuncularının başrolünde yer aldığı BKM bünyesindeki eğlenceli komedi filmi Can Dostlar'dan eğlenceli kamera arkası görüntüleri paylaşıldı. Yarı yıl tatilinde sinemalara çocukları davet ederek renklendirecek ‘Can Dostlar’ setinde oyunculuklarıyla tüm Türkiye’nin beğenisini toplayan filmin küçük yıldızları  kamera arkasına da geçti! Ses ekibinden yönetmenliğe her konuya el atan küçükler, çekimler boyunca eğlenceye doyamadılar!

    Çocuklar zamanlarının çoğunu telefonları ile oynayarak geçirmeye başlar. Eskiden sık sık bir araya gelip sokakta gönüllerince eğlenen gençler şimdi günlerini telefon başında geçirir. Ama artık buna bir son verme zamanı gelmiştir. Mahalleye yeni gelen çocukların da ısrarı sonucu telefonlarını bir kenara bırakıp sokaklarda, parklarda oynamaya karar verirler. Ancak aşmaları gereken büyük bir sorun vardır. Parkın bitişiğinde oturan Kötü Kazım parka oynamaya gelen herkesin korkulu rüyası olmuştur. Büyük bir sır saklayan Kazım’dan parkı geri almaya çalışan çocuklar bir olup zorlu bir mücadeleye atılır.

    Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibinin yeni filmi Can Dostlar'ın yönetmen koltuğunda Tuğçe Soysop oturuyor. Senaryo ekibinde Murat Kepez, Uğur Gövercin, Dinar Kahveci, Cihan Deniz, Nagihan Cemcir, Onur Ümit, Öner Ateş ve Pelin Serin'in yer aldığı filmin kadrosunda Selim Bayraktar, Berat Efe Parlar, Esat Polat Güler, Eda Döğer, Dora Dalgıç, Taha Sönmezışık, Zeynep Ilgın Çelik gibi isimler bulunuyor.  Ayrıca Yediden yetmişe çocukları ve yetişkinleri sinemalara davet eden Can Dostlar film ekibi, yönetmen Tuğçe Soysop ile birlikte 2018'de sinemalarda izleme fırsatı yakaladığımız "Bizim Köyün Şarkısı" filminde yer almışlardı.

    Yüzleri güldürmeye hazırlanan Can Dostlar filmi 18 Ocak'ta sinemalardaki izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top