Hesabım
    Colin Farrell ve Eva Green’li “Dumbo”dan Yeni Karakter Posterleri Yayınlandı!

    Tim Burton’ın yeni filmi “Dumbo”da kimleri izleyeceğiz?

    Alis Harikalar Diyarında”, “Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi”, “Charlie’nin Çikolata Fabrikası” ve “Ölü Gelin” gibi unutulmaz filmlerle tanınan iki Oscar adayı başarılı yönetmen Tim Burton’ın yönetmenliğini üstlendiği fantastik aile filmi “Dumbo”dan yeni karakter posterleri geldi.

    Disney'in 1941 yapımı animasyon klasiği “Dumbo”nun yeni beyaz perde uyarlamasının oyuncu kadrosunda Altın Küre ödüllü Colin Farrell, 2014 yapımı “Birdman veya Cahilliğin Umulmayan Erdemi” ile Oscar’a aday gösterilen Michael Keaton, Altın Küre adaylığı bulunan Eva GreenDanny DeVitoNico Parker ve Finley Hobbins gibi isimler yer alıyor.

    Sirk sahibi Max Medici, eski yıldızı Holt Farrier ve onun çocukları Milly ve Joe'ya sıradışı bir görev verir. Ailenin görevi, sirkin yeni üyesinin bakımını üstlenmektir. Bu yeni üye, koca kulakları sebebiyle seyircileri güldüren, yavru bir bebek fildir. Ancak Dumbo'nun uçabileceğini keşfettiklerinde, tek ayağı çukurda olan sirk inanılmaz bir geri dönüş yapar ve ikna edici girişimci V.A. Vandevere'in dikkatini çeker. Vandevere, sevimli fili, yeni ve büyük eğlence parkı Dreamland için kiralar. Ancak Dreamland, yüzeyde göründüğü kadar parlak ve görkemli değildir. Dumbo, çekici ve muhteşem bir akrobat olan Colette Marchant ile birlikte yeni zirvelere doğru yükselir. Bu süreçte Holt da, Dreamland'in karanlık sırlarını keşfedecektir.

    “Dumbo” ülkemizde 5 Nisan tarihinde vizyona girecek.

    Colin Farrell

    Eva Green

    Michael Keaton

    Danny DeVito

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top