Hesabım
    Yakın Plan: Sophie Turner

    Sophie Turner 23 yaşına basıyor!

    Sophie Turner

    Genç yıldız 21 Şubat 1996 yılında doğdu. Küçük bir kasabada yaşayan Turner, 3 yaşından bugüne tiyatroyla ilgileniyor ve hala aynı tiyatro sahnesi olan Playbox Theatre Company ile çalışıyor.

    Sophie Turner

    Amatör rollerinin sonu ise Game of Thrones'a Sansa Stark rolü için seçilmesiyle geldi. 2011 yılından bugüne tüm dünyayı ekranlara kilitleyen dizi sayesinde Turner büyük bir üne kavuştu.

    Sophie Turner

    Turner, rap müzik yapmayı çok seviyor. Game of Thrones seti boyunca beat box yaparak insanları eğlendirmiş. Özellikle Joffrey Baratheon'ı canlandıran Jack Gleeson ile birlikte bu konuda güzel zaman geçirmişler.

    Sophie Turner

    Korkunç televizyon şovlarını izlemekten zevk alıyor. Bu konuda Natalie Dormer'a verdiği sırlara göre Keeping Up With the Kardashians, Here Comes Honey Boo Boo ve Jersey Shore Turner'ın favorileri arasında.

    Sophie Turner

    İlk beyaz perde deneyimi 2013 yılında vizyona giren korku türündeki Another Me filmi olmuş.

    Sophie Turner

    Game of Thrones dizisinde herkes Sansa'yı suçlarken Sophie Turner onu savunuyormuş. İnsanların Sansa'nın neden öyle davrandığını görememesine sinir olan Turner, hayranların kötü düşüncelerine karşı geliyor.

    Sophie Turner

    Game of Thrones'da Sansa'nın kardeşi Arya karakterine hayat veren Maisie Williams ile gerçek hayatta da çok yakın arkadaşlar.

    Sophie Turner

    Game of Thrones dizisinde öldürülen ulukurtlardan biri olan Sansa'nın köpeği öldürüldüğünde üzülmüş olabilirsiniz. Ama gerçek adı Zunni olan bu kurt Sophie Turner tarafından sahiplenildi ve Turner ailesi ile birlikte yaşamını sürdürüyor.

    Sophie Turner

    En çok hayranlık duyduğu diziler: Hannibal ve Breaking Bad

    Sophie Turner

    En sevdiği aktör Jack Nicholson, kendi neslinden en beğendiği oyuncular ise Saoirse RonanJennifer Lawrence ve Miles Teller.

    Sophie Turner

    Barely Lethal  filminde birlikte rol aldığı Hailee Steinfeld, en yakın arkadaşlarından biri.

    Sophie Turner

    Atlara alerjisi olduğu için Game of Thrones dizi çekimleri boyunca zorluk çekmiş. Bu nedenle kostümlerinin cebinde hep solunum cihazıyla gezmiş.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top