Hesabım
    "Kapan" Sinemalarda İzleyicilerini Bekliyor!

    Erkan Petekkaya başrollü "Kapan" sinemalarda!

    Erkan PetekkayaÖykü Çelik ve Kemal Uçar'ın başrolünde yer aldığı aksiyon ve dram türündeki Kapan filmi sinemalardaki yerini aldı. Çocuklarının başına gelen talihsiz olaydan sonra bir babanın verdiği mücadeleyi ve yüzleşme öyküsünü gözler önüne seren Kapan filmi için biletlerinizi buradan alabilirsiniz.

    İzleyicileriyle geçtiğimiz Cuma gününden itibaren sinemalarda buluşan aksiyon ve dram türündeki Kapan filminin konusu ise şöyle: Kapan, zengin bir adam ve ailesinin yaşadıklarını hikayesinin odağına alıyor. Antalya’nın sayılı zenginlerinden olan Süleyman, çocuklarına oldukça düşkün bir adamdır. Oğlu Tarık'ın kız arkadaşının trajik ölümünün ardından yaşadığı psikolojik travmayla hayatları alt üst olur. Süleyman, ailesinden habersiz bir şekilde, içinde kızının aşık olduğu adamın da yer aldığı, "Doğruluk mu cesaret mi?" temalı,100 milyon dolar ödüllü ancak ucunda ölümün olduğu bir yarışma düzenler. Bu yarışmada, dürüst olmaktan başka çıkış yolu yoktur. Babasının düzenlediği yarışmayı öğrenen Aslı ise gerçekleri ortaya çıkaracak ve babası ile yüzleşecektir.

    Oyuncu kadrosunda Deliler: Fatih'in FermanıÖyle Bir Geçer Zaman Ki, Vurgun, AylaParamparça gibi yapımlardan tanıdığımız Erkan Petekkaya'nın yanı sıra Bütün Saadetler MümkündürAdı: YunusCin-i Ayet gibi yapımlarda izleme fırsatı yakaladığımız Kemal UçarYeşil Denizİki Kafadar: Chinese ConnectionRomantik Komedi 2 gibi film ve dizilerden tanıdığımız güzel oyuncu Öykü ÇelikGüvercinKafalar KarışıkBende KalBenzersizCanavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn gibi yapımlarda izlediğimiz başarılı oyuncu Ruhi SarıAli Gürer, Neslihan Acar, İrfan Aslanhan ve Başak Akbay gibi isimler yer alıyor. Dram, aksiyon türündeki Kapan filminin yönetmen koltuğunda ise Hürkuş: Göklerdeki KahramanKaraoğlanAnlat İstanbulLaleli'de Bir Azize gibi yapımlarda tanıma fırsatı yakaladığımız Kudret Sabancı oturuyor. Filmin senaryosunu ise Muharrem Gürer ile Mehtap Şahin Altınbaş kaleme alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top