Hesabım
    "Downton Abbey" Filminden Karakter Posterleri

    Downton Abbey'nin vizyona girmek için hazırlanan filminden karakter posterleri paylaşıldı.

    Televizyon ekranlarının en başarılı dizilerinden biri olan Downton Abbey'nin uzun süredir film projesinin tamamlanmaya çalışıldığı bilinenler arasında yer alıyordu. Şimdi ise izleyicileriyle buluşmak için hazırlıklarının sürdürüldüğü Downton Abbey filminden karakter posterleri paylaşıldı. Posterler "We've been expecting you" metniyle birlikte filmin meraklılarına sunuldu.

    2010 yılında izleyicileriyle buluşmaya başlayan ve tam beş yıl, altı sezon devam eden Downton Abbey dizisinin oyuncu kadrosunda Lily James, Hugh BonnevilleMichelle DockeryDan Stevens, Maggie Smith gibi isimler yer alıyordu. Ancak filmde bu oyuncuların hepsinin yer almayacağı belirtilmişti. Filmin oyuncu kadrosunda Bonneville, Dockery, Smith gibi isimlerin yanı sıra Imelda Staunton, Geraldine James, David Haig, Tuppence MiddletonPenelope Wilton gibi isimler yer alacak. Downton Abbey filminin yönetmen koltuğuna ise Sex and The City, 30 RockSix Feet Under gibi önemli yapımların yönetmenliğini üstlenen ayrıca Downton Abbey'nin bazı bölümlerinin yönetmenliğini yapan Michael Engler oturuyor.

    Downton Abbey filminin konusu tam olarak açıklanmasa da dizinin konusu şöyleydi: Downton Malikanesi'nde yaşayan Crawley Ailesi ve malikanenin çalışanlarının hayatını hikayesinin odağına alan dizi 1912'den itibaren başlayan hikaye sezonlar içerisinde 20'lere kadar uzanıyor. Grantham Kontu Robert Crawley ailesi ile mutlu bir hayat sürdüğünü düşünürken her şey, 15 Nisan 1912'de Titanik'in buzdağına çarpması ile birlikte bir daha eskisi gibi olmayacak şekilde değişir. Crawley Ailesi iki üyesini çarpışmada kaybetmiştir. Dizi, 3 Golden Globe ödülünün, 15 Primetime Emmy ödülünün sahibi olmuş ve tam 69 kez Emmy adaylığı almıştı. Guinnes Rekorlar Kitabı'na tarihin en fazla reyting alan televizyon programı olarak da kazınmıştı.

    Televizyonların sevilen dizisinin beyaz perdeye aktarılan filmi, Carnival Films, Universal Pictures ve Focus Pictures ortaklığında sinemalarda gösterilmeye başlanacak. Ülkemizdeki izleyicileriyle de 20 Eylül 2019 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top