Hesabım
    "Hellboy"dan Yeni Görseller Paylaşıldı!

    Merakla beklenen Hellboy filminden yeni görseller yayınlandı.

    David Harbour'ın başrolünü üstlendiği Hellboy filminden yeni kareler paylaşıldı. Vizyona girmek için gün sayan filmden her geçen gün yeni bir detay paylaşılıyor. Bu kez ise Hellboy'un dört yeni görseli ile karşı karşıyayız.

    Geçtiğimiz günlerde Hellboy'un devam filmlerinin çekilebileceği gündeme oturmuştu. Hellboy'un yapımcısı Lloyd Levin, gelecek filmler için olan planlarını paylaşmıştı. Ancak yapımcı bu planlar üzerinde değişiklik yapılabileceğini de belirtmişti. Şimdi ise vizyona girmek için son hazırlıklarını bitirmek üzere olan Hellboy filminden yeni görseller yayınlandı. Nisan ayında vizyona girecek olan Hellboy filminde, cehennemden çıkıp gelen kahramanımız Büyük Britanya'nın yollarını tutuyor. Blood Witch Nimue ile yapacağı savaş için hazırlanan Hellboy, şiddet dolu hikayesiyle karşımıza çıkmak için gün sayıyor. Mike Magnola'nın yaratıcısı olduğu çizgi romanlardan Neil Marshall tarafından uyarlanarak beyaz perdeye aktarılan Hellboy'un 18+ damgası aldığı geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. Filmin Kral Arthur'un Excalibur kılıcından ejderhalara, alevli taçlardan ölülerden oluşan ordulara birçok ögeyi içerdiği de bilinenler arasında yer alıyor. Ayrıca Hellboy filmi için Hellboy: The Wild Hunt, Hellboy in Mexico, Darkness Falls, The Storm and The Fury gibi çizgi romanlardan yararlanıldığı söylenilenler arasında bulunuyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda Stranger Things'in yıldız oyuncusu David Harbour'ın yanı sıra DeadwoodAmerican Gods, Ray DonovanKings dizileri ve John WickPamuk Prenses ve Avcı gibi filmlerden tanıdığımız usta oyuncu Ian McShane'in yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda Blood Queen rolüyle Resident Evil serisi, The Fourth KindZoolander 2Üç Silahşörler, Şantaj gibi filmlerden tanıdığımız güzel oyuncu Milla JovovichAmerican Honey ve Cameron Post'a Ters Terapi filmlerinden tanıdığımız genç oyuncu Sasha LaneLost dizisi ve InsurgentAşk Oyunu gibi filmleriyle tanıdığımız Daniel Dae KimPenelope MitchellAfter Earth'ten tanıdığımız Sophie Okonedo, "mother!"dan tanıdığımız Brian Gleeson ve Rogue One: A Star Wars Story'den tanıdığımız Alistair Petrie yer alıyor. Film, ülkemizdeki izleyicileriyle 12 Nisan tarihinde buluşmak için hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top