Hesabım
    Kristen Stewart'lı Charlie's Angels'dan Yeni Görseller!

    Charlie's Angels'dan yeni görseller yayınlandı.

    Kristen StewartNaomi ScottElla Balinska ve Elizabeth Banks'in başrollerini paylaştığı yeni Charlie's Angels uyarlamasından görseller yayınlandı. Üçüncü kez uyarlanacak olan Charlie'nin Melekleri'nin bu seferki durakları arasında Türkiye'nin olduğu da gözlerden kaçmadı.

    Film lokasyonları arasında İstanbul, Hamburg ve Berlin'in yer aldığı Charlie's Angels filminden yeni görseller paylaşıldı. Güçlü kadın ajanları bir arada gördüğümüz görseller, Entertainment Weekly aracılığıyla sinemaseverlerle paylaşıldı. Yönetmen ve oyuncu Elizabeth Banks ile de bir röportaj yapıldı. Röportajda Banks film hakkında şu sözleri sarf etti: "Kadınların romantik ilişkilerini konu edinen ya da annelerini neden daha fazla aramadıklarıyla ilgili olan bir film değil, bir araya geldikleri, işbirliği yaptıkları ve birbirlerini destekledikleri bir film yapmak benim için önemliydi. Çalışma üzerindeyken bunları konuşmam, yalnızca işimi yaparım. Charlie'nin Melekleri'ne becerilerinin gerektiği gibi davranmak önemli hissettirdi." Ayrıca Banks kendi karakteri hakkında şu sözleri ekledi: "Charlie'nin melekleri bugüne kadar farklı isimler ve farklı oyuncularla canlandırıldı. Ama Bosley karakterinin adı, onu kim canlandırırsa canlandırsın hep Bosley olarak kaldı. O zaman biz de 'Bu bir isimden çok daha fazlasını ifade etmeli' diye düşündük."

    Charlie's Angels filminin kısa bir dünya turu atacak olan oyuncuları arasında Twilight serisi, Cafe SocietyLizzieHayalet Hikayesi gibi filmlerden tanıdığımız başarılı oyuncu Kristen Stewart; Hunted, Tiers of The Tropics gibi filmlerde izleme fırsatı yakaladığımız Ella Balinska; Aladdin filminde Jasmine olarak izlemeye hazırlandığımız Naomi Scott; filmde Bosley olarak izleyeceğimiz ve Açlık OyunlarıAşk ve MerhametPitch Perfect gibi yapımlardan tanıdığımız Elizabeth Banks yer alıyor. Bu isimlerin yanı sıra All The Boys I Loved filminin sevilen oyuncusu Noah Centineo, X-Men serisinin Profesör Xavier'ı Patrick StewartSenden Önce BenAdrift gibi filmlerin beğenilen oyuncusu Sam Clafflin filmde yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğuna Elizabeth Banks otururken, senaryosunu David Auburnile birlikte Banks kaleme aldı.

    Charlie's Angels filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 22 Kasım 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top