Hesabım
    Star Wars Celebration'dan En İyi Cosplay Görselleri!

    Star Wars Celebration'da neler oluyor?

    Her yıl olduğu gibi bu yıl da Star Wars hayranlarıyla buluşan ve geçtiğimiz günlerde start veren Star Wars Celebration'da renkli anlar yaşandı. Star Wars Celebration etkinliğinde bir yıldır beklenen Star Wars dizi ve filmlerinden detayların verilmesi için düzenlenen panel ve forumların yanı sıra bir de cosplay etkinliği düzenlendi. Bu cosplay etkinliği ile renkli anlara tanık olundu.

    11 Nisan tarihinde başlayan Star Wars Celebration etkinliği Star Wars hayranlarının büyük heyecanıyla başladı. Tüm yıl boyunca beklenen Star Wars Episode IX filmi ile ilgili ilk detayların verildiği etkinlikle, dokuzuncu devam filminin adı Star Wars: The Rise of Skywalker olarak belirlendi ve filmden bir de teaser yayınlandı. Teaserda filmlerin baş kötüsü Palpatine'in dönüşüne tanıklık edildi. Düzenlenen bir panelde yönetmen J.J. Abrams'ın ve oyuncuların katılımıyla filmden farklı kesitler de paylaşıldı. Bu kesitler arasında orijinal Star Wars serisinin Lando karakterinin dönüşü müjdelenerek hayranların heyecanlanmasına neden olundu. Bilindiği üzere Lando'nun bir Star Wars filminde görülmesinden bu yana 30 yıldan daha uzun bir süre geçmişti. Ayrıca Pedro Pascal'ın başrolünde yer alacağı, Star Wars evreninde geçen The Mandalorian dizisinden de görüntüler paylaşıldı.

    Star Wars: The Last Jedi filmiyle birlikte orijinal Star Wars kadrosunun dağılmasının ardından orijinal ekibin son üyesi Mark Hamill'in son Star Wars filmi olması beklenen Star Wars: The Rise of Skywalker'ın oyuncu kadrosunda, önceki filmlerde olduğu gibi Daisy Ridley, Adam DriverJohn Boyega, Oscar Isaac Kelly Marie Tran ve Domhnal Gleeson yer almaya devam edecek. Kadroya yeni katılan Keri RusselDominic MonaghanNaomi Ackie dokuzuncu Star Wars filminde yer alacak. Pedro Pascal'ın yer alacağı The Mandalorian dizisinin yanı sıra bir diğer dizi projesi olarak henüz adı belli olmayan ve başrolünde Rogue One: A Star Wars Story filminin başrol oyuncularından Diego Luna'nın Cassian Andor karakterini hikayesinin odağına alacak olan bir dizinin izleyicileriyle buluşması planlanıyor. Disney CEO'su Bob Iger'ın yaptığı açıklamaya göre Star Wars: The Rise of Skywalker'ın ardından Star Wars filmlerine ara verilecek.

    Filmin ülkemizdeki izleyicileriyle 20 Aralık 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top