Hesabım
    Yakın Plan: Emma Watson

    Emma Watson 32 yaşında!

    Bugün, hayatımıza küçük yaşta, Harry Potter serisinde canandırdığı Hermione Granger rolüyle giren İngiliz oyuncu Emma Watson'ın doğum günü! 

    Hermione rolüyle yediden yetmişe herkesin gözünde zeki ve çalışkan kadın kahraman olarak kazınan Watson, "​​Harry Potter ve Azkaban Tutsağı" ve "Harry Potter ve Ateş Kadehi"ndeki performansıyla Broadcast Film Critics Association tarafından iki kez Eleştirmenlerin Seçimi Ödülü adayı olarak gösterildi.

    Harry Potter serisini tamamlanmasıyla Emma Watson, ​​2011'de Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülü ve Jameson Empire Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu dalında aday gösterildi. Bize Emma Watson'ı kaznadıran Harry Potter serisi de Şubat 2011'de Sinemaya Üstün İngiliz Katkısı dalında BAFTA kazandı.

    Harry Potter sonrasında kariyerine Simon Curtis imzalı "My Week with Marilyn", "The Perks of Being a Wallflower",  Darren Aronofsky tarafından yönetilen "Noah" gibi filmlerle devam eden oyuncu, Disney'in 2017 yapımı live-action "Güzel ve Çirkin" uyarlamasında Prenses Belle karakterine hayat verdi.

    Son olarak 2019'da Greta Gerwig tarafından yönetilen "Little Women"de rol alan Emma Watson aradan geçen üç yılda herhangi bir yapımda yer almadı. Ünlü oyuncunun son olarak, Disney+'ın Atatürk'ü konu alan dizisinde Aras Bulut İynemli ile birlikte rol alacağı iddia edildi fakat bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top