Hesabım
    Kulyas: Lanetin Bedeli'ne Görkemli Gala

    Korku filmi Kulyas: Lanetin Bedeli galası dün gece gerçekleştirildi.

    Merakla beklenen doğaüstü korku filmi Kulyas: Lanetin Bedeli düzenlenen bir gala ile prömiyerini yaptı. Düzenlenen görkemli gala Sapphire AVM'de gerçekleştirildi. Kulyas: Lanetin Bedeli galası ve film, yoğun bir ilgiyle karşılandı. Galaya katılan isimler arasında Can Vayn, Morkomedyen, Can Yavuz, Gizem Tan gibi fenomen isimler yer alıyor.

    Vizyona girmek için hazırlıklarını sürdüren Kulyas: Lanetin Bedeli filminin konusu ise şöyle: Kulyas: Lanetin Bedeli, Kulyas cin kabilesinin vahşetiyle karşı karşıya kalan gençlerin hikayesini konu ediyor. Kulyas kabilesinin cinleri, yüzyıllar önce büyücü Potifar tarafından hapsedilmiştir ancak insanoğlunun hırsı onların yüzyıllar sonra serbest kalmasına neden olur. İnsanlarla bedeli oldukça ağır olan bir anlaşma yapan cin kabilesinin lideri Mureh, her yıl bir insanı kurban olarak alacak ve aldığı bedeni kullanarak insana dönüşebilecektir. Ancak bu kurban ile birlikte, insanların hırsları da alınmış olur. Yıllar boyu yüzlerce can alan ve yine de doymayan Mureh, yeni kurbanların gelmesini beklemektedir. Tam da bu sırada Anıl, Görkem, Beyza ve Defne adında dört genç, fotoğraf yarışması için Mureh’in yaşadığı kasabaya gelir. Kalacakları oteli bulamayan gençler, çareyi köyün hocası Kanber’den yardım istemekte bulur. Hoca tarafından misafirhaneye yerleştirilen gençler, burada cinlerin vahşeti ile karşı karşıya kalacaktır.

    Korku filmi Kulyas: Lanetin Bedeli'nin yönetmen koltuğuna Yunus Şevik oturuyorken, filmin oyuncu kadrosunda  Halil KumovaKübra KılınçkayaNurdan Paksoy, Emre Kılın, Erdem YılmazNecdet Onur Serimer gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu Esma Şevik ve Cin Çeşmesi, Mazlum Kuzey, Uçurum, El Ummar, Kabus gibi filmlerin senaryolarında imzası bulunan Mustafa Miraç Kaya kaleme aldı.

    Kulyas: Lanetin Bedeli filmi izleyicileriyle 10 Mayıs tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top