Hesabım
    "The Dead Don't Die"dan Teaser Ve Karakter Posterleri!

    Bill Murray ve Adam Driver başrollü The Dead Don't Die'dan teaser yayınlandı.

    Korku komedi türündeki The Dead Don't Die'dan karakter posterleri ve bir teaser yayınlandı. Önümüzdeki günlerde kapılarını sinemaseverlere açacak olan Cannes Film Festivali'nin açılış filmi olması beklenen The Dead Don't Die, usta yönetmen Jim Jarmusch'un imzasını taşıyor.

    Apokaliptik zombi saldırısı temalı The Dead Don't Die filminin teaserında bir zombi saldırısından nasıl kurtulabileceğimiz hakkında maddeler sıralanıyor. Bu maddeler arasında silah seçmek, kafalara isabet ettirmek ve bunu tekrarlamak bulunuyor. Henüz konusu hakkındaki ayrıntıları tam olarak açıklanmayan The Dead Don't Die filmine dair verilen ipuçları ise şöyle: Son derece kendi halinde ve barışçıl bir kasaba olan Centerville kasabasında geçen film korku ve komedi türlerinin karışımı olacak. Halkının arasında hiçbir sorunun çıkmadığı görülen Centerville kasabası, bir gün kendini zombilere karşı mücadele verirken bulacaktır.

    The Dead Don't Die'ın oyuncu kadrosunda Lost In Translation, Rushmore, Moonrise Kingdom, The Life Aquatic with Steve Zissou gibi filmlerin usta oyuncusu Bill Murray; Boys Don't Cry, Bloodline, American Horror Story, Kids, Big Love gibi yapımlardan tanıdığımız Hollywood'un sevilen yüzlerinden Chloe Sevigny; We Need To Talk About Kevin, Narnia Chronicles, Suspiria, Doctor Strange gibi yapımların başarılı ismi Oscarlı oyuncu Tilda Swinton ve yeni nesil Star Wars filmleri olan Güç Uyanıyor, Son Jedi ve The Rise of Skywalker filmlerinin yıldızı Adam Driver'ın yanı sıra filmde Selena GomezSteve BuscemiRosie PerezDanny GloverIggy PopTom Waits ve Caleb Landry Jones gibi önemli isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise  Only Lovers Left AliveBroken FlowersDead Man, Coffee and Cigarettes, Stranger Than Paradise, Broken Flowers, Paterson gibi filmleriyle tanınan usta yönetmen Jim Jarmusch bulunuyor.

    The Dead Don't Die filminin henüz ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı belli değil. Ancak bilindiği üzere Cannes Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapacak olan film, 14 Haziran tarihinde yurt dışında vizyona girecek. Men In Black: International filmiyle kafa kafaya bir rekabet içerisinde olması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top