Hesabım
    Maleficent: Mistress of Evil'dan Yeni Karakter Posterleri!

    Maleficent 2'dan karakter posterleri yayınlandı.

    Disney'in sevilen filmi Malefiz'in devam filmi Maleficent: Mistress of Evil'dan yeni karakter posterleri yayınlandı. Posterlerde Malefiz, Prenses Aurora ve Queen Ingrith karakterlerini yakından inceleme fırsatı buluyoruz. Ülkemizde Malefiz: Kötülüğün Gücü olarak izleyicileriyle buluşacak olan filmin başrollerinde  Angelina JolieElle Fanning ve Michelle Pfeiffer yer alıyor.

    Geçtiğimiz günlerde teaser fragmanı sinemaseverlerle paylaşılan Maleficent: Mistress of Evil'dan bu kez karakter posterleri paylaşıldı. Fantastik dünyasına izleyicilerinin yeniden taşınmasına neden olacak olan Maleficent 2'ya eklenen yeni karakterle, poster aracılığıyla da tanışmış oluyoruz. Michelle Pfeiffer'in canlandırdığı Queen Ingrith karakterinin Malefiz ile olan ilişkisi henüz tam olarak açıklanmasa da bir rekabetin meydana geleceği tahmin edilebiliyor. Queen Ingrith, Aurora için bir anne figürü olarak biliniyor. 

    Başrollerini Girl InterruptedSahtekarTouristWantedHayatın KıyısındaAjan Salt gibi filmlerde izlediğimiz Hollywood'un vazgeçilmez yüzlerinden Angelina Jolie ve Başka Bir YerdeNeon DemonSuper 8The BeguiledPartilerde Kız Tavlama Sanatı gibi filmlerle gittikçe yükselen yıldız isim Elle Fanning'in paylaştığı Maleficent: Mistress of Evil filminin oyuncu kadrosunda Michelle Pfeiffer ve Prince Phillip rolüyle Harris Dickenson yer alıyor. Ayrıca Angelina Jolie'nin karakterine aşık olacağı dedikoduları yayılan bir karakteri canlandıracak olan Chiwetel Ejiofor ile filmin kötüsüne hayat verecek olup Deadpool'da izleme fırsatı yakaladığımız Ed Skrein bulunuyor. Imelda StauntonSam RileyJuno Temple, Teresa Maholey gibi isimler de filmde yer alıyor. Maleficent: Mistress of Evil'ın yönetmen koltuğunda “Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı”nın yönetmeni Joachim R∅nning otururken, senaryoyu ilk filmin senaristi Linda Woolverton kaleme alıyor. Joachim R∅nning'in yönetmen koltuğunu Robert Stromberg'den devraldığı bilinenler arasında yer alıyor. Senaryonun yeniden yazımı ise Tom Cruise'lu bilim kurgu aksiyonu "Yarının Sınırında"nın ve 24. Bond filmi "Spectre"ın senaryosuna katkıda bulunan Jez Butterworth tarafından yapıldı.

    Maleficent: Mistress of Evil'ın ülkemizdeki izleyicileriyle 18 Ekim 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top