Hesabım
    "Star Wars: The Rise of Skywalker"dan Yeni Kareler!

    Star Wars: The Rise of Skywalker setinden kareler yayınlandı.

    Yeni nesil Star Wars üçlemesinin son filmi olma özelliğine sahip Star Wars: The Rise of Skywalker'dan yeni görseller yayınlandı. Annie Leibovitz'in kadrajından çıkan kareler, set çalışması sırasında çekildi. Ayrıca Star Wars: The Rise of Skywalker'a eklenen yeni karakterler hakkında da kısa bilgiler paylaşıldı.

    George Lucas'ın yaratıcısı olduğu Star Wars serisinin yeni üçlemesinin son filmi olan ve Daisy Ridley, John Boyega ve Oscar Isaac ile son kez görüşeceğimiz Star Wars: The Rise of Skywalker'dan yeni görseller paylaşıldı. Vanity Fair için özel olarak çekilen set kareleri Annie Leibovitz'in fotoğraf makinesinden çıktı. Oyuncu kadrosuna eklendiği söylenen ancak hakkında bir ayrıntı verilmeyen Keri Russell'ın Zorii Bliss isimli bir karakteri canlandıracağı bilgisi paylaşıldı. Filmin kadrosuna eklenen bir diğer isim ise Richard E. Grant olmuştu. Grant'i görsellerde General Hux'ın yanında görüyoruz ve Domhnall Gleeson ile benzer yüz tiplerine sahip olması, ikisinin baba oğulu canlandırabileceği izlenimini verdi. Grant, imparatorlukta Sadık Komutan Pryde'ı canlandıracak. Doğrulanan bilgilere göre Kylo Ren de The Rise of Skywalker'da Knights of Ren' dönüşüyor. Star Wars evrenine yeni mekanlar eklendiği söyleniyor. Tatooine, Endor, Jakku, Coruscant ve Crait'in yanı sıra filmde çöl gezegeni Pasaana ile kar tozu kaplı Kijimi yer alacak. Ayrıca Rey ve Kylo Ren'in göründüğünden daha farklı bir bağı olabileceği söylenenler arasında bulunuyor.

    J.J. Abrams yönetmenliğindeki Star Wars: The Rise of Skywalker'ın oyuncu kadrosunda, önceki filmlerde olduğu gibi Daisy Ridley, Adam DriverJohn Boyega, Oscar Isaac Kelly Marie Tran ve Domhnal Gleeson yer almaya devam ediyor. Filmin kadrosuna yeni katılan Keri RusselDominic MonaghanNaomi Ackie'nin yanı sıra serinin ilk üçlemesinde Lando karakterini canlandıran Billy Dee Williams da filmdeki nostaljik ögeyi ayakta tutacak. Bilindiği üzere Star Wars evrenine farklı diziler eklenecek. Bu diziler Jon Favreau'ın yaratıcısı olduğu ve başrolünde Pedro Pascal'ın yer alacağı The Mandalorian dizisi olacakken, diğer proje henüz adı belli olmayan ve başrolünde Rogue One: A Star Wars Story filminin başrol oyuncularından Diego Luna'nın Cassian Andor karakterini hikayesinin odağına alacak olan bir dizi olacak.

    Star Wars: The Rise of Skywalker filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 20 Aralık 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top