Hesabım
    Komedi Filmi "Hareket Sekiz"in İlk Hazırlıkları Başladı!

    Hareket Sekiz'in ilk provaları kahkahalar eşliğinde Boğaz'da yapıldı.

    Komedi türündeki yerli film Hareket Sekiz'in hazırlıklarına başlandı. Ali Yorgancıoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği komedi filmi, 2019'un sonlarına doğru izleyicileriyle buluşacak. Haziran ayı içerisinde çekimlerine başlanması planlanan Hareket Sekiz'in ilk provalarının yapıldığı resmi olarak duyuruldu.

    Tesadüfi de olsa başarılar elde etmiş olan üç polisin hikayesini anlatacak olan Hareket Sekiz için çalışmalara başlandı. Haziran ayı içerisinde İstanbul ve Bakü şehirlerinde çekilecek olan komedi filminin ilk okuma provaları Boğaz'da yapıldı. Provalarda birbirinden komik anlara tanıklık edildi ve oyuncular kahkaha tufanına neden oldu. Uluslararası çapta izleyicileriyle buluşacak olan polisiye ve komedi türlerindeki Hareket Sekiz filminin konusu ise şöyle: Bünyamin, Kazım ve ve Reşat başarılı üç polis memurudur. Ancak bu başarıları tamamen tesadüften oluşuyordur. Yıllardır bir mit olarak adını duyduğumuz değerli bor madenlerininden yurt dışına bor kaçırarak özel bir silah yapmak isteyen Rus mafya lideri Zolka, bu hedefi için Türkiye'ye gelir. Liderin hedefindeki ülke ise Liechtenstein olacaktır. Biri sakarlıkta uzman olan, biri şans oyunları düşkünü olan ve diğeri de stajyer olan üç polis Zolka'ya karşı başarılı olup Rus mafyasının üstesinden gelebilecek midir?

    Bilindiği kadarıyla film için oyuncuların hazırlıkları aylar öncesinden başladı. Gürgen Öz Rus mafya liderine hayat vereceği için özel bir hazırlık içerisinde bulunuyor. İmajı değiştirilen oyuncunun aylardır aralıksız spor yaptığı biliniyor. Hareket Sekiz'in oyuncu kadrosunda Gürgen Öz'ün yanı sıra kumar düşkünü polis rolünde Onur Atilla, sakar polis rolünde Ali Sunal, stajyer polisi canlandıracak olan Sarp Bozkurt, stajyerin annesi rolünde Devrim Yakut, polis muhabirine hayat verecek olan Bihter Dinçel, Emniyet Müdürü rolünde Hakan Bilgin, Bünyamin'in karısını canlandıracak olan Hande Katipoğlu gibi yerli televizyon ve sinemanın önemli isimleri yer alıyor.

    Ayberk Çınar'ın senaryosunu kaleme aldığı, Levent Cengizhan'ın yapımcısı olduğu Hareket Sekiz'in 12 ülkede vizyona girmesi bekleniyor. Komedi filmi, 4 Ekim'de sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top