Hesabım
    Polisiye Komedi Filmi "Hareket Sekiz"den İlk Kareler!

    Yerli komedi filmi Hareket Sekiz'den ilk görseller paylaşıldı.

    Çekimleri başlayan yerli polisiye komedi filmi "Hareket Sekiz"den ilk görseller yayınlandı. İzleyicileriyle buluşmaya hazırlanan Ali Yorgancıoğlu yönetmenliğindeki filmin görsellerinde eğlenceli karakterlerle ilk kez tanışıyor ve büyük bir kovalamacanın içerisine düşüyoruz.

    DADA Vision bünyesinde geliştirilen yerli komedi projesi "Hareket Sekiz", üç kafadar polisin hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Hareket Sekiz'in konusu ise şöyle: Bünyamin, Kazım ve ve Reşat başarılı üç polis memurudur. Ancak bu başarıları tamamen tesadüften oluşuyordur. Yıllardır bir mit olarak adını duyduğumuz değerli bor madenlerininden yurt dışına bor kaçırarak özel bir silah yapmak isteyen Rus mafya lideri Zolka, bu hedefi için Türkiye'ye gelir. Liderin hedefindeki ülke ise Liechtenstein olacaktır. Biri sakarlıkta uzman olan, biri şans oyunları düşkünü olan ve diğeri de stajyer olan üç polis Zolka'ya karşı başarılı olup Rus mafyasının üstesinden gelebilecek midir? Çekimlerine bu ay içerisinde başlanan Hareket Sekiz'in çekimleri İstanbul ve Bakü'de yapılacak. Sinema salonlarında kahkaha tufanı yaratacağı belirtilen iddialı komedi filmi'nin yapımcılığını Levent Cengizhan üstlenirken, filmin senaryosunu Ayberk Çınar kaleme aldı.

    Hareket Sekiz'in oyuncu kadrosunda Rus mafya babası rolünü üstlenecek olan Gürgen Öz, kumar düşkünü polis rolünde Onur Atilla, sakar polis rolünde Ali Sunal, stajyer polisi canlandıracak olan Sarp Bozkurt, stajyerin annesi rolündeDevrim Yakut, polis muhabirine hayat verecek olan Bihter Dinçel, Emniyet Müdürü rolünde Hakan Bilgin, Bünyamin'in karısını canlandıracak olan Hande Katipoğlu gibi yerli televizyon ve sinemanın önemli isimleri bulunuyor. Yeni sezonun ilk büyük komedi filmi olması planlanan Hareket Sekiz'in izleyicileriyle 4 Ekim 2019 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top