Hesabım
    "Trolls: World Tour"dan Karakter Posterleri Yayınlandı!

    Yeni Trolls filminden posterler paylaşıldı.

    Animasyon türündeki Trolls serisinin ikinci filmi olan Trolls: World Tour'dan karakter posterleri paylaşıldı. Karakteri yansıtan renkler ve tasarımların yanı sıra seslendiren yıldız oyuncular ve karakterlerin isimlerinin paylaşıldığı posterlerin her bir karakter için ayrı ayrı detaylandırıldığı görülüyor.

    Dreamsworks projesi olan Trolls: World Tour, bir devam filmi olma özelliğini taşıyor. Filmden yayınlanan posterlerde de önceki filmdeki karakterlerin burada da yer almasının yanı sıra yenilerinin eklendiğini görme imkanı yakalıyoruz. Tam 21 posteri yayınlanan filmde Poppy karakteriyle Anna Kendrick, Branch ile Justin Timberlake, Tresillo ile J. Balvin, Prince D ile Anderson Paak, Queen Essence ile Mary J. Blige, Chaz ile Jamie Dornan, Biggie ile James Corden, Cooper ile Ron Funchez, King Trollex ile Anthony Ramos, Thrash ile Ozzy Osborne, Delta  Dawn ile Kelly Clarkson, Hickory ile Sam Rockwell gibi birçok isim karşımıza çıkacak.

    Posterleri yayınlanan Trolls: World Tour filminin fragmanının bugün yayınlanması beklenenler arasında yer alıyor. Animasyon devam filmi Trolls World Tour filminin konusu ise şöyle: Poppy ve Branch, kendilerinin dünya üzerindeki altı ayrı troll kabilesinden birinin üyesi olduklarını öğrenirler. Her bir kabile de funk, country, tekno, klasik müzik, pop ve rock gibi müzik türlerini temsil ediyordur. Hard-rock grubun üye olan Queen Barb babası King Trash'in yardımıyla, diğer tüm müzik türlerini yok etmek istiyordur. Böylece tüm dünyaya rock müzik hakim olacaktır. Dünyanın kaderi tehlikeli ellerde olup Poppy ve Branch'in birkaç arkadaşlarını yanlarına alarak Queen Barb'a karşı savaşmaları gerekecektir.

    Filmin yönetmenlik koltuğunda bulunan Walt Dohrn, ilk film olan Trolls'da yardımcı yönetmenlik yapmıştı. İlk uzun metraj yönetmenlik denemesi Trolls World Tour olan yönetmenin, daha önce de Sünger Bob Kare Pantolon'un bazı bölümlerinde imzası bulunuyordu. Trolls: World Tour filmi yurt dışındaki izleyicileriyle 17 Nisan 2020 tarihinde sinemalarda buluşacakken, ülkemizde 15 Mayıs 2020 tarihinde gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top