Hesabım
    "Once Upon A Time In Hollywood"dan Yeni Görseller!

    Once Upon A Time In Hollywood'dan yeni detaylar paylaşıldı.

    Leonardo DiCaprioBrad Pitt ve Margot Robbie'nin başrolünü paylaştığı dönem filmi "Once Upon A Time In Hollywood"dan yeni görseller paylaşıldı. Usta yönetmen Quentin Tarantino'nun imzasını taşıyan filmin yeni görsellerinde Sharon Tate, Rick Dalton, Cliff Booth gibi isimlerin yanı sıra kamera arkasından Tarantino'yu da görme imkanı yakalıyoruz.

    Once Upon A Time In Hollywood, izleyicilerini 1969 yılının Hollywood'una götürüyor. Filmde, Rick Dalton televizyondaki çeşitli projelerde çalışan, ama artık sinema sektörüne atılmak isteyen biridir. Cliff ise Rick'in dublörü olarak onu destekliyordur. Ayrıca kapı komşuları olan Sharon Tate'in yakaladığı başarıyı gördükçe de teşvik oluyorlardır. Ancak Hollywood'un ışıltılarla dolu ve pervasız akışı, Tate'in ve dört arkadaşının Charles Manson tarikatı tarafından katledilmesiyle kesilecektir... Bilindiği üzere Roman Polanski'nin eşi olan Sharon Tate, hamilelik döneminde Manson tarikatı tarafından acımasızca öldürülmüştü. James MarsdenJames RemarTim RothMichael Madsen ve Danny Strong gibi isimlerin kurguda çıkarıldığı söylenilen Once Upon A Time In Hollywood'un oyuncu kadrosunda Pitt, DiCaprio ve Robbie'nin yanı sıra Timothy OlyphantMargaret QualleyDakota FanningAl PacinoLuke PerryDamian LewisDamon HerrimanEmile HirschKurt RussellBruce Dern gibi isimler yer alıyor.

    Tarantino, Once Upon A Time In Hollywood filminin sinematografisi için Robert Richardson ile çalıştı. Richardson, Kill Bill, Inglorious Basterds, The Hateful Eight, Django Unchained gibi birçok Tarantino filminde çalışmasının yanı sıra Natural Born Killers, A Few Good Man, Nixon, Platoon gibi önemli yapımlarda da yer almıştı. Prodüksiyon dizaynı için ise Barbara Ling ile çalışıldı. Ling, Batman and Robin, Falling Down, Batman Forever gibi yapımlarda yer almıştı.

    Cannes Film Festivali'nin yarışma kategorisinde yer alan Once Upon A Time In Hollywood, festival boyunca tartışmalara yol açmıştı. Tartışmanın nedeni ise Margot Robbie'nin başrol olmasına rağmen çok az repliği olmasından kaynaklanıyordu. Tarantino'ya bunun nedeni sorulduğunda ise cevap vermeye değer bir soru olarak görmemiş, mikrofonu Robbie'ye bırakmıştı.

    Once Upon A Time In Hollywood'un ülkemizdeki izleyicileriyle 23 Ağustos tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top