Hesabım
    Venedik Adayı "Joker"den Yeni Görseller!

    Joaquin Phoenix başrollü Joker'den yeni görseller yayınlandı.

    Joaquin Phoenix'in başrolünde yer aldığı "Joker" filminden üç yeni görsel yayınlandı. Toronto ve Venedik gibi festivallerde yer alması planlanan Todd Phillips'in yönetmenliğini üstlendiği Joker'in yeni görsellerinde, Arthur Fleck'in renkli kişiliğinden izlenimler kazanıyoruz.

    Joker filminde bu kez anti-kahraman Joker'i toplum tarafından dışlanmış bir adam olarak izleyeceğiz. Bir stand-up komedyeni olan Arthur Fleck, zamanla geçirdiği psikolojik değişimler nedeniyle akli dengesini yitirmeye başlayacaktır. Bu durum da onu bir süre sonra psikopat bir katile dönüştürecektir. DC Sinematik Evreni'ne bağlı olmayacak bağımsız film, çizgi romanlardaki The Killing Joke sayısından ilham aldı. Ancak Phillips'in söylediğine göre, hiçbir çizgi roman birebir olarak filme aktarılmadı. Venedik Film Festivali'nin yarışma seçkisinde yer alacak olan Joker'in rakipleri arasında Ad Astra, Ema, Babyteeth, Marriage Story, Martin Eden, The Laundromat, The Truth gibi filmler bulunuyor. Venedik Film Festivali, bilindiği üzere 28 Ağustos ile 7 Eylül arasında sinemaseverlerle buluşacak ve festivalin sonunda yarışma sonuçları açıklanacak.

    Filmde Phoenix'in yanı sıra, daha önce Hiçbir Zaman Burada Değildin'de Phoenix ile birlikte boy gösteren genç oyuncu Dante Pereira-Olson Batman'in çocukluğunu; Penny Dreadful ile hatırladığımız Douglas Hodge da Bruce'u adeta yetiştiren ve en yakınındaki insan olan Alfred'i canlandıracak. Atlanta dizisi ile yıldızı parlayan ve ardından Deadpool 2'nin Domino'su olarak karşımıza çıkarak seyircilerin gönlünü çalmayı başaran güzel oyuncu Zazie Beetz'in Joker'in dikkatini çeken bekar bir anneyi canlandırdığı filmde milyarder Thomas Wayne'i Narcos'tan tanıdığımız Brett Cullen canlandırıyor.  Usta oyuncu Robert De Niro bir talk-show sunucusunu, radyo yayınları ile tanınan komedyen Marc Maron ise talk-show programına konuk ayarlayan organizatörü canlandırıyor. American Horror Story'nin kadrolu yıldızı Frances Conroy ise Joker'in annesi Penny'e hayat veriyor. Filmin kadrosunda Bill CampGlenn FleshlerJosh Pais ve Shea Whigham da yer alıyor.

    Joker filmini Toronto ve Venedik Film Festivali'nin yanı sıra vizyonda 4 Ekim 2019 tarihinde izleme fırsatı yakalayacağız.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top