Hesabım
    Biray Dalkıran İmzalı "Araf 3: Kitab-ül Azazil"den Yeni Afişler!

    Yerli korku filmi "Araf"tan afiş yayınlandı.

    Başarılı yönetmen Biray Dalkıran'ın imzasının bulunduğu korku filmi serisinin üçüncü filmi Araf 3: Kitab-ül Azazil'den yeni afişler paylaşıldı. Yayınlanan üç afişte de adeta bir ailenin arafta kaldığına tanıklık ediyoruz. Film, gerçek olmuş bir olaydan esinlenerek hayata geçiriliyor.

    Senaryosunu Çılgın Dersane serisi, Büyü, Miras, Melez gibi yapımların senaryosunda imzası bulunan Şafak Güçlü'nün yazdığı ve hikayesi gerçek bir olaydan alınan Araf 3: Kitab-ül Azazil'den üç yeni poster paylaşıldı. Filmin yönetmenliğini Gazi, Kanıt, Bana Bir Soygun Yaz, CennetPeri Masalı gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı yönetmen Biray Dalkıran üstlenirken, filmin oyuncu kadrosunda Mehmet Baştürk, Çağla Erdimen, Emre ÖzmenSevgi Akoğlu ve Ufuk Başar Can gibi isimler yer alıyor. Türk Sineması'nın önemli isimlerinden biri olan Dalkıran, film hakkında şu sözleri sarf ediyor: "İyi senaryo, iyi oyuncular, iyi çekilmiş bir film izlenmenin %80’ini etkiler. %20’lik dilimde ise şans faktörü vardır. Bazen şans faktörü çok daha önemli oluyor. Ancak bizim filmimiz türünde harika bir film oldu. Araf serisinin uzak ara en iyisi... Biz bu filmde %80’lik kısmı en ideal şekilde başarıyla gerçekleştirdik. Şans kısmında ise şu ana kadar iyi gidiyoruz."

    Bilindiği üzere Araf serisi üç filmden oluşuyor. Serinin ilk filmi 2006 yılında izleyicileriyle buluşmuştu. Film, üniversitede okuyan bir kızın istemediği bir şekilde hamile kalmasını ve bebeğini aldırmasını konu ediniyordu. Bunun ardından garip rüyalar gören genç kadın, bebeğin araftan dönerek onu rahatsız ettiğini fark etmişti. İkinci film olan Araf 2: Cin Bebek Doğuyor, kendisine musallat olan bir cinden kurtulmaya çalışan bir kadının hikayesine odaklanıyordu. Üçüncü film Araf 3: Kitab-ül Azazil'in konusu henüz açıklanmadı.

    Araf 3: Kitab-ül Azazil'in 27 Eylül 2019 tarihinde sinemalardaki yerini alması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top