Hesabım
    "Geniş Aile Komşu Kızı"nın Karakterlerini Tanıyalım

    Geniş Aile Komşu Kızı'nda kimler yok ki?!

    Türk televizyonlarını kasıp kavuran Geniş Aile, bir kez daha beyaz perdeye aktarılıyor! Başarılı yönetmen Cüneyt İnay'ın yönetmen ve senarist koltuğunda bulunduğu "Geniş Aile Komşu Kızı" vizyona girmeden önce filmin oyuncularını ve canlandırdıkları eğlenceli karakterleri yakından tanıyalım.

    Komedi türündeki Geniş Aile Komşu Kızı'nın konusu ise şöyle: Geniş Aile Komşu Kızı, dizide diğer filmlerde olduğu gibi filmde de sorunlu olmaya devam eden Cevahir'in maceralarını konu ediyor. Hayatlarını bir türlü yoluna koyamayan Cevahir ve Ulvi, bir oto yıkama açarak hayatlarını düzene sokmaya çalışır. Kendilerini beladan uzak tutmaya çalışan Cevahir ve Ulvi'nin yolu bir gün Cevahir'in bir türlü unutamadığı eski sevgilisi Zeynep ile kesişir. Zor bir durumda olan Zeynep, başındaki dertten kurtulabilmek için Cevahir ve Ulvi'den yardım istemeye karar verir. Zeynep, abisi Katip'in vasiyetini üzerine Nebil'le evlenmek zorundadır. Zeynep bu evliliğin gerçekleşmesini istemese de evliliğin iptal olmasının tek yolu Nebil'in evlenmekten vazgeçmesidir. Zeynep'e yardım etmeye karar veren Cevahir ve Ulvi, Muazzez ve Kütük’ün de yardımı ile Nebil’i Zeynep’ten soğutmak için türlü oyunlar oynar. Çok geçmeden amaçlarına ulaşan Cevahir ve Ulvi artık her şeyin yoluna girdiğini düşünür. Ancak Nebil, onları türlü belaların içine sürükleyecektir.

    Merakla beklenen komedi türündeki filmin yönetmen ve senaristliğini Geniş Aile dizisinin yaratıcısı olarak ve Geçmiş Olsun, Aşk Bu Mu, Vay Arkadaş gibi yapımlarından tanıdığımız, ayrıca Geniş Aile: Yapıştır, Geniş Aile 2: Her Türlü filmlerinin senaryosunda imzası bulunan Cüneyt İnay yapıyor. Senaryoda da yine İnay'ın imzası bulunuyor. Geniş Aile Komşu Kızı'nın oyuncu kadrosunda Sen Sağ Ben Selamet, Milyonluk Kuş, Aile İşi, Zengin Kız Fakir Oğlan gibi yapımların başarılı ismi Ufuk Özkan; Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn, Zer, Suç Unsuru, Vezir Parmağı, Güven, Ver Kaç gibi yapımların yetenekli oyuncusu Bülent Çolak; Melekler Korusun, Sevgili Dünürüm, Kaos: Örümcek Ağı gibi yapımların güzel oyuncusu Rojda Demirer; müzisyenlikte olduğu kadar oyunculukta da kendini kanıtlayan, Dört Köşeli Üçgen, Durak gibi filmlerde gördüğümüz Emre Altuğ; Ayla, Murtaza gibi yapımların emektar oyuncusu Mine TeberTolga Canbeyli ve Tuğçe Karabayır yer alıyor.

    Geniş Aile Komşu Kızı filmi, izleyicileriyle 2 Ağustos'ta sinemalarda buluşacak.

    Cevahir

    Cevahir - Ufuk Özkan

    Zeynep

    Zeynep - Rojda Demirer

    Ulvi

    Ulvi - Bülent Çolak

    Nebil

    Nebil - Emre Altuğ

    Cevriye

    Cevriye - Tuğçe Karabayır

    Muazzez

    Muazzez - Mine Teber

    Kütük

    Kütük - Tolga Canbeyli

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top