Hesabım
    "Suç Kraliçeleri"nden Karakter Posterleri Var

    "Suç Kraliçeleri"nden karakter posterleri yayınlandı.

    Bol yıldızlı suç dramı Suç Kraliçeleri'nden karakter posterleri yayınlandı. Top of the Lake” ve “The Handmaid's Tale” dizileriyle iki Altın Küre kazanan Elisabeth Moss, komedi filmleriyle tanınsa da Nedimeler filmindeki performansıya En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar adaylığı bulunan Melissa McCarthy ve komedi filmlerinin Emmy ödüllü aranan yüzü Tiffany Haddish'in başrollerini üstlendiği suç dramının yönetmen koltuğunda “Dünya Ticaret Merkezi”, “Straight Outta Compton” ve “Kan Bağı” gibi filmlerin senaristi Andrea Berloff oturuyor. "The Kitchen" ünlü senaristin ilk yönetmenlik denemesi olacak. Filmin senaryosunda da yönetmenin imzası bulunuyor.

    Filmin konusu; 1978 yılında Hell’s Kitchen yaşamak için kolay bir yer değildir. Bunu en iyi bilen kişiler de 3 tane ev hanımıdır. Hell’s Kitchen bölgesinde işlerini yürüten 3 gansterin eşi olan bu ev hanımları, eşlerinin FBI tarafından yakalanması ve hapse atılmasıyla birlikte bütün hayatlarını değiştirmek zorunda kalırlar. Eşlerinin yerlerinin boşalmasıyla birlikte 3 ev hanımı İrlanda mafyasının işlerine el atarlar. Herkesin beklediğinin aksine bu 3 kadın, rekabeti yok etmekten organizasyonun bölümlerini idare etmeye kadar her konuda oldukça başarılı bir iş çıkarmaya başlarlar...

    Melissa McCarthy filmde, işleri devralma konusunda kadınlara liderlik eden sevgi dolu bir anneyi canlandırırken, Tiffany Haddish yoluna çıkan kim olursa olsun öldürmekten çekinmeyen bir kadını, Elisabeth Moss da yeni hayatındaki şiddete aşık olan, istismarcı bir kocanın çekingen eşini oynuyor. Ayrıca filmin zengin kadrosunda üç Emmy ödüllü başarılı oyuncu Margo Martindale, yeni nesil “Star Wars”un General Hux’ı olarak ününe ün katan Domhnall Gleeson, Hollywood'un tanınan yüzlerinden James Badge Dale, Emmy ödülü sahibi Bill Camp, Oscar ödüllü CommonShameless dizisinin Sue'su Alicia CoppolaWayne Duvall ve fenomen olan gençlik dram dizisi Ölmek İçin 13 Sebep'in Andy Baker'ı Brian d'Arcy James gibi isimler yer alıyor.

    "Suç Kraliçeleri"nin ülkemizde hangi tarihte seyircilerin karşısına çıkacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

    "Suç Kraliçeleri"nden Karakter Posterleri Var

    Elisabeth Moss

    "Suç Kraliçeleri"nden Karakter Posterleri Var

    Tiffany Haddish

    "Suç Kraliçeleri"nden Karakter Posterleri Var

    Melissa McCarthy

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top