Hesabım
    Jennifer Lopez'li "Hustlers"dan Karakter Posterleri!

    Jennifer Lopez başrollü "Hustlers" filminden 4 yeni karakter posteri geldi.

    Jennifer Lopez'in başrolünde yer aldığı yıldız kadrolu Hustlers'dan yeni karakter posterleri yayınlandı. Filmin dolandırıcı striptizci ekibini bir araya toplayan karakter posterleri, filmde karşımıza çıkacak olan Destiny ve Ramona gibi parlak zekalı kadınları tanıtıyor.

    Gerçek bir hikayeden ilham alınarak hayata geçirilen ve uzun süredir merakla beklenen yıldız kadrolu film, striptiz kulübü çalışanların giriştiği bir dolandırıcılık planını işliyor. Ramona, Destiny ve Diamond bir gün Wall Street'te çalışan müşterilerini soyma kararı alır. Bunun bir çeşit anahtara sahip olarak banka soymak olduğunu düşünür ve harekete geçmeye başlarlar...

    Jessica Pressler'ın 2015 yılında The Cut'ta yayınladığı bir haberden ilham alınarak beyaz perdeye uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda, Seeking a Friend for the End of the WorldNew GirlKarışma Anne! gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen Lorene Scafaria oturuyor. Filmin başrollerdeki kadın ekibini; elebaşı Ramona olarak pop müziğin yönünü belirleyen şarkılarıyla 2000'li yılların en önemli kadını haline gelen Latin sanatçı ve oyuncu Jennifer Lopez çekerken, striptizci ekibin geri kalanını ise; son olarak gişe rekoru kıran Crazy Rich Asians'ta gördüğümüz başarılı oyuncu Constance Wu, ödüllü dizi The Handmaid’s Tale'den hatırlayacağımız Madeline Brewer, fenomen olan Riverdale serisinin güzel yıldızı Lili Reinhart, Grammy ödüllü rap sanatçısı Cardi B, 2013 yılında keşfedildiğinden beri dünyayı kasıp kavuran sanatçı LizzoTransparent dizisinin Shea'sı Trace Lysette ve güzel oyuncu Keke Palmer oluşturuyor. 

    Senaryosunu da yönetmen Scafaria'nın yazdığı filmin Hollywood ve müzik camiasının önde gelen kadınlarına ek olarak kadroda Oscar ödüllü Mercedes Ruehl ve Jason Bourne serisinden hatırladığımız Julia Stiles da yer alıyor.

    Dram-komedi türündeki "Hustlers" filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 13 Eylül 2019 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    Jennifer Lopez'li "Hustlers"dan Karakter Posterleri!

    Jennifer Lopez'li "Hustlers"dan Karakter Posterleri!

    Jennifer Lopez'li "Hustlers"dan Karakter Posterleri!

    Jennifer Lopez'li "Hustlers"dan Karakter Posterleri!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top