Hesabım
    Michael B. Jordan ve Jamie Foxx'lu "Just Mercy"den Özel Görseller!

    Just Mercy'den ilk görüntüler paylaşıldı.

    Michael B. Jordan ve Jamie Foxx'un başrolünü paylaştığı ve dünyaca ünlü bir sivil haklar avukatını odağına alan biyografik dram filmi Just Mercy'den ilk görseller paylaşıldı. Empire ve People Magazine'in özel olarak paylaştığı görsellerde Jamie Foxx'u Walter McMillian ve Jordan'ı Bryan Stevenson olarak görme imkanı yakalıyoruz.

    Sivil haklar avukatı Bryan Stevenson'ın gerçek hikayesini anlatması beklenen Just Mercy'den iki yeni görsel paylaşıldı. Bilindiği üzere Bryan Stevenson, gerçekte de sosyal adalet üzerine faaliyetlerini sürdüren bir aktivist ve avukat. Aynı zamanda Eşit Haklar Hareketi isimli kar amacı gütmeyen bir kuruluşun da başında bulunuyor. Bu kuruluş, mahkemeye çıkan ancak uygun ve adil muamele görmeyen sanıklara yardım amacı taşıyor. "Just Mercy: A Story of Justice and Redemption” isimli kitaptan uyarlanan Just Mercy filminin konusu ise şöyle: Bryan Stevenson (Michael B. Jordan) isimli bir avukat, kusurlu hukuk sistemi içerisinde herkesin eşit adalet alması için uğraşan genç bir adamdır. Stevenson, idam cezasına çarptırılmış bir mahkumun özgürlüğüne kavuşması için büyük bir mücadeleye girişecektir. 

    Just Mercy'nin yönetmen ve senaristi Destin Daniel Cretton, film hakkında şu sözleri sarf etti: "Kitabı çok hayat dolu, ilham alarak ve daha önce hiç düşünmediğim kadar insanlıkla empati kurarak bitirdim. Filmin büyük bir kısmı Bryan'ın söylediği gibi 'Suçlu ve zenginsen, sana masum ve fakirlerden daha iyi davranırlar.' üzerine. Filmde birçok başarı söz konusu ve ayrıca çok parası olmayanlara sistemin davranışlarını gösterme konusunda birçok hayal kırıklığına sahip."

    Just Mercy'nin yönetmenliğini Short Term 12, The Glass Castle gibi yapımlardan tanıdığımız Destin Daniel Cretton üstlenirken, senaryoda ona eşlik eden isim The Kid, The Shack ve The Glass Castle ile tanınan Andrew Lanham oluyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Jamie Foxx ve Michael B. Jordan'ın yanı sıra O'Shea JacksonRafe Spall, Tim Blake NelsonRob Morgan gibi isimler yer alıyor. Bilindiği üzere Just Mercy, gelecek ay düzenlenecek olan Toronto Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapacak ve film eleştirmenlerin karşısına çıkacak. Böylece ödül sezonunu açacak olan film, ülkemizde 13 Şubat 2020 tarihinde vizyona girecek. Yurt dışında ise bu tarihten bir ay önce, 10 Ocak'ta gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top