Hesabım
    Yıldız Kadrolu "Motherless Brooklyn"den Yeni Görüntüler!

    Suç filmi "Motherless Brooklyn"den kareler paylaşıldı.

    Başrolünü Bruce WillisEdward Norton ve Willem Dafoe'nin paylaştığı bir New York filmi "Motherless Brooklyn"den yeni kareler paylaşıldı. Karelerde karakterlerle birlikte suçluların peşine düşüyoruz.

    Jonathan Lethem'ın romanından yetenekli oyuncu Edward Norton'ın uyarladığı suç ve dram türündeki "Motherless Brooklyn"in konusu ise şöyle: 1950'li yılların New York'una gittiğimiz Motherless Brooklyn, Lionel Essrog isimli bir dedektifi hikayesinin odağına alıyor. Essrog, Tourette Sendromu denilen bir rahatsızlıktan muzdariptir. Bir yandan sendromun yarattığı ani tiklerle mücadele ederken diğer yandan arkadaşı Frank Minna'nın ölümünü araştırması gerekmektedir. Elinde yalnızca birkaç ipucu ve bir saat gibi çalışan zihni vardır. Lionel'in tüm şehri dengede tutan sırları çözmek için uğraş verecektir.

    Motherless Brooklyn'de dedektif Lionel Essrog'a Fight Club, Keeping The Faith, American History X, Primal Fear, Birdman, The Illusionist gibi yapımların yıldız oyuncusu Edward Norton hayat veriyor. Ölen arkadaşı Frank Minna ise Hollywood aksiyon filmlerinin bir dönem vazgeçilmez ismi olan ve son olarak Glass filminde izlediğimiz Bruce Willis tarafından canlandırılıyor. Şimdilerde The Lighthouse filmiyle büyük ilgi çeken Willem Dafoe, Paul Randolp isimli bir karakteri canlandırıyor. Ancak bu karakterin filmdeki rolü henüz bilinmiyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Ethan Suplee, Leslie Mann, Gugu-Mbatha Raw, Michael Kenneth Williams, Alec Baldwin, Bobby Cannavale gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda da başrol oyuncusu Edward Norton yer alıyor. Bu nedenle film daha da çok merak ediliyor. Bilindiği üzere Norton daha önce de 2000 yılında Keeping The Faith isimli romantik komedi filminin yönetmenliğini üstlenmişti. 

    Motherless Brooklyn'in Eylül ayı içerisinde düzenlenecek olan Toronto Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapması bekleniyor. Ayrıca 11 Ekim tarihinde de New York Film Festivali'nde gösterime sunulacak. Bunun ardından 1 Kasım tarihinde vizyondaki yerini alacak. Film, ülkemizdeki izleyicileriyle ise 8 Kasım 2019 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top