Hesabım
    Renée Zellweger'lı "Judy"den Yeni Kareler!

    Judy'nin Judy Garland ve Mickey Deans kareleri!

    Chicago ve Bridget Jones serisinin yıldız oyuncusu Renee Zellweger'ın başrolünde yer aldığı Judy'den yeni görseller paylaşıldı. Görsellerde Judy Garland ve son eşi Mickey Deans'i görme imkanı yakalıyoruz. Rupert Goold yönetmenliğindeki biyografik film, Toronto Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapacak.

    Judy filminin konusu ise şöyle olacak: Garland'in son aylarını konu edinen filmin hikayesi, Londra'da geçiyor. Garland'in beş hafta boyunca aralıksız devam eden The Talk of The Town isimli konser turu için yapılan hazırlık dönemini ve turu kapsayan film, oyuncu ve müzisyen Garland'in kariyer mücadelesini odağına alıyor. Ayrıca beşinci kocası olan Mickey Deans ile ilişkisini de gözler önüne seriyor. Mickey Deans'in hayatına girişiyle birlikte, Garland için her şey daha parlak görünmeye başlar. Ancak 47 yaşının 45 yılında çalıştıktan sonra, çok yorgun ve hassastır. Hollywood'a feda edilen çocukluğunun anıları ve çocuklarının yanına, eve dönme isteği Garland'ı zihnine gölge düşürmektedir. Bilindiği üzere Mickey Deans ile Judy Garland 1969 yılında evlenmişti. Filmi ise bizleri 1968 yılına götürüyor. Garland, aynı zamanda 1969 yılında yaşamını yitirmişti.

    Judy Garland, The Wizard of Oz filmiyle büyük bir başarının sahibi olmuştu. Oyuncu, Hollywood'un güzellik standartlarını karşılamadığı gerekçesiyle birçok kez yapımcılar tarafından geri çevrilmişti. Ancak bilindiği üzere Garland zorlu yaşam mücadelesine rağmen sahne almaktan ve oyunculuk yapmaktan hiç vazgeçmedi. Film, The Wizard of Oz filminden tam 30 yıl sonrasına izleyicileri götürüyor.

    Merakla beklenen film, Judy'nin oyuncu kadrosunda ChicagoCold MountainJerry MaguireBridget Jones's Diary gibi yapımların yıldız oyuncusu Renée Zellweger'ın yanı sıra Game of Thrones'da Lyanna Mormont rolüyle akıllara kazınan ve Garland'in kızını canlandıran genç oyuncu Bella RamseyDark CityThe IllusionistTristan & IsoldeA Knight's Tale gibi yapımlardan tanıdığımız ve Garland'in üçüncü kocası Sidney Luft'a hayat veren oyuncu Rufus Sewell; Beast, Taboo, Wild Rose, Chernobyl gibi yapımlarda karşımıza çıkan Jessie Buckley; tiyatronun en önemli isimlerinden biri olan Bernard Delfont'u canlandıran Michael Gambon; Finn Wittrock gibi isimler yer alıyor. 

    Judy, 5-15 Eylül tarihleri arasında Toronto'da gösterime sunulacak. Film yurt dışında 27 Eylül'de vizyona girecekken, ülkemizdeki izleyicileriyle 3 Ocak 2020 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top