Hesabım
    "Malefiz: Kötülüğün Gücü"nden Etkileyici Posterler!

    "Malefiz: Kötülüğün Gücü" filminden yeni posterler yayınlandı.

    Merakla beklenen Disney yapımı Malefiz: Kötülüğün Gücü'nden yeni posterler yayınlandı. Devam filminin başrollerini bir kez daha; Girl InterruptedSahtekarTouristWantedHayatın KıyısındaAjan Salt gibi filmlerde izlediğimiz Hollywood'un vazgeçilmez yüzlerinden Angelina Jolie ve Başka Bir YerdeNeon DemonSuper 8The BeguiledPartilerde Kız Tavlama Sanatı gibi filmlerle gittikçe yükselen yıldız isim Elle Fanning üstleniyor.

    Devam filminde, ilk filmde sağlanan barışın bir kez daha diken üstünde olduğunu göreceğiz. Farklı türlerin kendi cephelerinde yer alacağı devam filminde, periler ve insanlar bir kez daha karşı karşıya gelecek.

    Filmin konusu; Yıllar Malefiz ve kendi kızı gibi gördüğü preses Aurora'ya iyi davranmıştır. İlişkileri kalp kırıklıklarından intikam öyküsüne ve sonunda da sevgiye dönüşmüştür. İkili perilerin yaşadığı ormanda mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak hala insanlar ve periler arasındaki nefret ilişkisi de devam ediyordur. Aurora'nın Prens Phillip ile gerçekleşecek olan evliliği, iki bölgenin birliğini sağlayacağı için Ulstead ve Moors Krallığı'nda kutlanacaktır. Beklenmedik bir karşılaşma ise yeni ittifakları doğuracaktır. Prensin annesi Kraliçe Ingrid’in Aurora’yı Malefiz’den koparmaya yönelik konuşmaları sonucu Malefiz kutlamayı bir kaosa sürükler. Aurora ise yeni ailesinin safhında durur. Büyük Savaş baş gösteriğinde Malefiz ve Aurora ayrı düşeceklerdir. Böylece sadakatleri test edilecek ve gerçek bir aile olup olmadıklarını sorgulayacaklardır. Bu süreçte Aurora hakkında gizli planları olan Kraliçe Ingrid ve Malefiz’in soyundan gelen yeni karakterler de olayların odak noktasında yer alacaktır...

    Filmin zengin oyuncu kadrosunda ayrıca; güzel yıldız Michelle Pfeiffer, yakışıklı oyuncu Harris Dickenson, Oscar adayı Chiwetel Ejiofor ve Deadpool'da izleme fırsatı yakaladığımız Ed Skrein,  Imelda StauntonSam RileyJuno Temple, Teresa Maholey gibi isimler de yer alıyor. Yönetmen koltuğunda “Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı”nın yönetmeni Joachim R∅nning otururken, senaryoyu ilk filmin senaristi Linda Woolverton kaleme alıyor. Senaryonun yeniden yazımı ise Tom Cruise'lu bilim kurgu aksiyonu "Yarının Sınırında"nın ve 24. Bond filmi "Spectre"ın senaryosuna katkıda bulunan Jez Butterworth tarafından yapıldı.

    "Malefiz: Kötülüğün Gücü" filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 18 Ekim 2019'da buluşması bekleniyor.

    "Malefiz: Kötülüğün Gücü"nden Etkileyici Posterler!

    "Malefiz: Kötülüğün Gücü"nden Etkileyici Posterler!

    "Malefiz: Kötülüğün Gücü"nden Etkileyici Posterler!

    "Malefiz: Kötülüğün Gücü"nden Etkileyici Posterler!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top