Hesabım
    "Terminatör: Kara Kader" Posterleri İle Tarafınızı Seçin!

    "Terminatör: Kara Kader" filminden yeni posterler yayınlandı.

    Terminatör: Kara Kader filminden yeni gelen posterlerde taraflar belli oluyor.  "Choose your fate" (Kaderini seç) mesajıyla gelen posterlerde, filmde karşımıza çıkan baş kahramanları görüyoruz. "Terminatör: Mahşer Günü"nde yaşananların ardından gelecek olan ve aradaki filmleri yok saymayı hedefleyen "Terminatör: Kara Kader"de serinin sevilen karakterlerinden Sarah Conor'ı canlandıran Linda Hamilton ve serinin demir başı ve rolüyle bütünleşmiş olan oyuncusu Arnold Schwarzenegger, bir kez daha bir araya geliyor.

    Filmin konusu ise şöyle: Dani Ramos gelecekten gelen bir katil robot tarafından kovalanmaktadır. Ancak Dani, bu robot hayatına girmeden önce son derece sıradan bir yaşama sahiptir. Terminator ise serinin ilk iki filmindeki gibi yüksek teknolojiyle uyumlu likid metalden oluşan bir katil robottur. Sarah Conor, Dani'ye karşı düzenlenen suikasti engellemek için yeniden ortaya çıkmıştır. Grace ise Sarah ortaya çıkmadan önce Dani'nin tek koruyucusudur. Grace ise yarı insan yarı robottur...

    Terminator: Dark Fate'te artık sıvı yapay zekaların olduğunu ve eskisinden çok daha tehlikeli olduklarını görüyoruz. Gelecekten gelen bu robotların akibetini, filmi izleyerek anlayabileceğiz. James Cameron'ın yaratıcısı olduğu serinin yeni filminin yönetmenliğini Deadpool filminden tanıdığımız Tim Miller' üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Sarah Conor'ı canlandıran Linda Hamilton ve serinin demir başı Arnold Schwarzenegger'in yanı sıra; Blade Runner 2049Black Mirror ve Halt and Catch Fire yapımlarından tanıdığımız yıldızı parlayan oyuncu Mackenzie DavisBefore I Fall, Rock of Ages gibi yapımlardan tanıdığımız Diego Boneta, filmin kötü ölüm makinesi Rev-9 olarak Gabriel Luna ve "2091", "Lady", "La Vendedora de Rosas" dizilerinden hatırladığımız Natalia Reyes gibi isimler de yer alıyor. Serinin en sevilen filmi olan Terminatör: Mahşer Günü'nde genç John Connor'a hayat vermiş olan Edward Furlong bir kez daha ikonik role geri dönüyor.

    "Terminator: Dark Fate" ülkemizdeki izleyicileriyle 1 Kasım tarihinde sinemalarda buluşacak.

    "Terminatör: Kara Kader" Posterleri İle Tarafınızı Seçin!

    "Terminatör: Kara Kader" Posterleri İle Tarafınızı Seçin!

    "Terminatör: Kara Kader" Posterleri İle Tarafınızı Seçin!

    "Terminatör: Kara Kader" Posterleri İle Tarafınızı Seçin!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top