Hesabım
    Yıldız Kadrolu "Midway"den Karakter Posterleri!

    Roland Emmerich imzalı Midway'den karakter posterleri paylaşıldı.

    Lionsgate bünyesinde geliştirilen ve II. Dünya Savaşı'nı farklı bir açıdan yeniden beyaz perdeye taşıyan yeni Roland Emmerich filmi "Midway"den karakter posterleri yayınlandı. Tüm oyuncuların karakterlerine yakından göz attığımız posterler gölgelerdirmeleri ve renklendirmeleriyle, II Dünya Savaşı döneminin temasına uygun olarak tasarlanmış gibi görünüyor.

    II. Dünya Savaşı sırasında yaşanan Midway Muharebesi'ni konu edinen "Midway" filminden karakter posterleri paylaşıldı. Film, 1942 yılında Pearl Harbor'dan 6 ay sonra gerçekleşen ve 4 gün süren Amerika ve Japonya arasındaki çatışmayı anlatıyor. Ayrıca film, bu süreç boyunca önemli tarihi karakterler arasında yer alar lider ve askerlerin hislerine ve cesaretine güvenerek başarı kazanmalarına odaklanacak. Hawai'deki Midway Adaları'nda geçen çatışmada Dick Best, Wade McClusky, Chester Nimitz, Edwin Layton gibi önemli tarihi karakterlerin yaşadıklarına tanık olacağız. Filmde Ed Skrein, bir Japon uçak gemisini batıran bombacı Dick Best'e hayat verecek.

    Yönetmen Roland Emmerich'i “Kurtuluş Günü”, “Yarından Sonra”, “2012”, “Beyaz Saray Düştü”  gibi yapımlardan tanıyoruz. Midway'in oyuncu kadrosunda ise  Deadpool'da karşımıza çıkan yıldızı parlayan oyuncu Ed Skrein, son olarak Alienist dizisiyle beğeni toplayan Luke Evans, The Conjuring serisi ve Aquaman'de başarı yakalayan Patrick Wilson, usta oyuncu Woody Harrelson, This Is Us'ın yıldızı Mandy Moore, Vikings'ten tanıdığımız Alexander Ludwig, Batman serisinin Harvey Dent'i başarılı oyuncu Aaron Eckhart, American Crime Story'de sergilediği performansla ödüle layık görülen Darren Criss, müzisyen kimliğiyle tanıdığımız Nick Jonas gibi önemli isimler yer alıyor.

    Roland Emmerich, Midway filmini hayata geçirebilmek için öncelikle savaşın geçtiği mekanları gezdiğini ve şimdiki komutanlarla iletişime geçtiğimi ifade etmişti. Bu görüşmenin sonunda ise Emmerich, komutandan Midway için onay aldığını belirtmişti. Yönetmenin hedefi, Pearl Harbor filminden daha iyi bir film ortaya çıkarabilmek. Pearl Harbor, her ne kadar en iyi II. Dünya Savaşı filmlerinden biri olarak görülse de, eleştirmenler tarafından pek de beğenilen bir film değildi.

    Midway, ülkemizdeki izleyicileriyle 14 Kasım tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top