Hesabım
    Joaquin Phoenix'li "Joker"ın Yeni Görselleriyle Filmi Keşfe Çıkıyoruz

    Joker'dan yeni görseller paylaşıldı.

    Todd Phillips'in yönetmenliğini üstlendiği çizgi roman uyarlaması "Joker"den yeni kareler paylaşıldı. Venedik Film Festivali'nde aldığı En İyi Film ödülünün ardından beklentileri iyice yükselten filmin Oscar'a aday olabileceği tahmin ediliyor. Yayınlanan yeni görsellerle filme daha yakından göz atıyoruz.

    Joaquin Phoenix'in performansıyla konuşulan ve Heath Ledger'ın Joker'i ile karşılaştırmalara maruz kalan Joker filminden yeni görseller paylaşıldı. Joker filminin konusu ise şöyle: Arthur Fleck'in hikayesine odaklanan filmde, toplum tarafından dışlanıp hor görülen ve sonunda bu dışlanmadan güç kazanan Arthur, gücünü insanlara karşı kullanmaya başlayacaktır. DC Sinematik Evreni'ne ait olmayan Joker, karakterin orijinal hikayesini anlatacak. Bir stand-up komedyeni ve anti kahraman olan Arthur Fleck, zamanla geçirdiği psikolojik değişimler nedeniyle akli dengesini yitirmeye başlayacaktır. Bu durum da onu bir süre sonra psikopat bir katile dönüştürecektir.

    Yönetmen Todd Phillips, Joker filmi hakkında geçtiğimiz hafta konuşmuş ve Marvel'ın yapamayacağı bir şeyi başardıklarını ifade etmişti. Marvel'ın filmleri hiçbir şekilde sanatsal olarak görülmediği için festivaller ya da prestijli kurumlardan ödül alamıyordu. Ancak bir çizgi roman uyarlaması olan Joker, bir ilki başararak Venedik'te En İyi Film ödülünün sahibi olmuştu. Ancak Toronto Film Festivali'nde bu başarıyı taçlandıramayan Joker, İzleyici Ödülü'nü Jojo Rabbit'e kaptırdı. Phillips'in yaptığı bir diğer açıklamaya göre Joker, The Batman filminde kesinlikle yer almayacak. Film DC çizgi roman uyarlaması olabilir, ancak DC Sinematik Evreni'nde yer almayacak.

    Joaquin Phoenix'in karakterine hazırlanmak için verdiği kilolar nedeniyle travma yaşamasına neden olan Joker'ın oyuncu kadrosunda Phoenix'in yanı sıra  Dante Pereira-OlsonDouglas HodgeZazie BeetzBrett CullenRobert De NiroMarc MaronFrances Conroy gibi isimler yer alıyor. Joker filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 4 Ekim'de buluşması planlananlar arasında bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top