Hesabım
    "The Irishman"den Yeni Görseller!

    Irishman'den yeni ayrıntılar geldi!

    Robert De Niro ve Al Pacino'nun başrolünde yer aldığı merakla beklenen The Irishman'den yeni görseller paylaşıldı. Görsellerde De Niro'nun canlandırdığı Frank Sheeran'ın yaşamının farklı dönemlerinden kareler görüyoruz. 

    Robert De Niro'nun özel efektler yardımıyla gençleştirildiği The Irishman'den yeni görseller yayınlandı. De Niro'nun gençleştirilmesi için kullanılan efektler nedeniyle Martin Scorsese'nin en yüksek bütçeli filmi olarak tarihe geçen The Irishman'in izleyicileriyle buluşmasına az bir süre kaldı. The Irishman'de Robert De Niro'nun canlandırdığı Frank Sheeran karakteri, 24 yaşından 80 yaşında kadar olan süreçte ekranı kaplayacak.  Jimmy Hoffa'nın mafya tarafından yok edilme hikayesini anlatan filmin konusu ise şöyle: II. Dünya Savaşı'nın kıdemli askeri Frank Sheeran'a odaklanan ve 1975 yılında geçen hikayede organize suç çetesinin yaptıkları konu ediniliyor. Frank Sheeran, 20. yüzyılda birçok adı çıkmış ünlü isim için dolandırıcılık ve tetikçilik yapmıştır.  Organize suç çetesi ise 25'in üzerinde kişinin ölümünden sorumlu olan Sheeran'ın peşine düşer. Film, Amerikan tarihinin en gizemli suç olaylarından biri olan işçi lideri Jimmy Hoffa'nın ortadan kayboluşunu gözler önüne serecek. Film, hiçbir zaman cesedi bulunamayan Hoffa'nın hatırlanmasına neden olacak.

    De Niro, filmin başrolünü  Al Pacino ve Joe Pesci' ile paylaşıyor. Ayrıca Anna Paquin, Jesse Plemons, Harvey Keitel, Stephen Graham, Bobby Cannavale gibi birçok önemli isim filmde yer alıyor. Irishman'in süresi tam 3 saat 30 dakika olacak. Bu nedenle Scorsese'nin en uzun filmi de olmuş olacak. Filmi izleme şansı yakalayan eleştirmenler, The Irishman'in ağır temposundan söz ediyor. Film, Akademi Ödülleri'ne başvuru yapılabilmesi için hem sinemalarda gösterime sokulacak, hem de Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak. The Irishman'in yurt dışındaki sınırlı sayıda gösterimleri 1 Kasım'da gerçekleştirilecek. Netflix'te ise 27 Kasım'da izleyicilerine sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top