Hesabım
    Will Ferrel ve Rachel McAdams'lı "Eurovision"dan Görseller!

    Netflix filmi Eurovision'dan kamera arkası görselleri geldi!

    Netflix üzerinden izleyicileriyle buluşacak olan komedi türündeki Eurovision'ın çekimleri devam ediyor. İskoçya'da sürdürülen çekimlerden set kareleri de görücüye çıktı. Karelerde usta oyuncu Will Ferrell ile Rachel McAdams'ın karakterlerini sevgili olarak görüyoruz.

    AnchormanAnchorman 2, Zafer Patenleri, Holmes & Watson gibi yapımların yıldız oyuncusu Will Ferrell'ın başrolünde yer alacağı Eurovision'dan set kareleri paylaşıldı. Will Ferrell filmde İzlandalı müzisyen Lars Erickssong'a hayat verecek.  The NotebookMean GirlsRed EyeThe VowDoctor StrangeSpotlightTrue DetectiveMidnight In ParisAbout Time gibi filmlerin yıldız oyuncusu Rachel McAdams ise yine İzlandalı bir başka müzisyen olan Sigrit Ericksdottir'e hayat verecek. Paylaşılan görsellerden anlaşıldığı üzere ikili, sevgili olarak karşımıza çıkacak. Will Ferrell'ı sarıya boyanmış uzun saçlarıyla ve yeni imajıyla görüyoruz. Usta oyuncu Pierce Brosnan İzlanda'nın en yakışıklı yıldızı ve Lars'ın babası Erick Erickssong'ı canlandıracak. Dan Stevens'ın ise Rus yarışmacı Alexander Lemtov olarak izleyeceğiz. Eurovision filminde Lars ve Sigrit'e yaşamlarında bir kez sahip olabilecekleri bir şans verilir. Dünyanın en ünlü şarkı yarışmasında ülkelerini temsil edeceklerdir. Ayrıca filmin oyuncu kadrosundaki diğer isimler arasında müzisyen Demi Lovato, Ólafur Darri Ólafsson, Jóhannes Haukur Jóhannesson bulunuyor.

    Will Ferrell'ın bu komedi filmi için ilhamını 2018 yılında katıldığı Eurovision yarışmasından aldığı biliniyor. Orijinalinde Eurovision şarkı yarışması ilk kez 1956 yılında İsviçre'de başlatılmıştı. Yarışmada birinci olan ülke, bir sonraki yılın yarışmasına ev sahipliği yapıyordu. Will Farrel, Rachel MacAdams ve yönetmen David Dobkin daha önce de birlikte çalışmışlardı. Bu film ise komedi filmi Wedding Crashers aracılığıyla olmuştu. Şimdi ise üçlü yeniden bir araya geliyor.

    Eurovision'ın Netflix'teki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top