Hesabım
    Guy Ritchie'nin Yeni Filmi "The Gentlemen" Görsellerinde Yıldız İsimler Bir Arada!

    The Gentlemen'den ilk görseller geldi.

    Usta yönetmen Guy Ritchie'nin imzasını taşıyan "The Gentlemen"dan ilk görseller ve poster paylaşıldı. Matthew McConaughey, Charlie HunnamColin Farrell gibi isimlerin başrolünde yer aldığı "The Gentleman"ın görsellerinde yıldız isimlerle karşılaşıyoruz.

    Son olarak Disney için Aladdin uyarlamasının yönetmen koltuğuna oturan usta yönetmen Guy Ritchie'nin yönetmen koltuğuna oturduğu The Gentlemen'dan ilk detaylar geldi. Söylenenlere göre Ritchie'nin Snatch filmiyle benzerlikler taşıyan ve o atmosfere sahip olması beklenen The Gentlemen ile suç dünyasına adım atacağız. The Gentlemen'in konusu ise şöyle: Mickey Pearson, Londra'da uyuşturucu imparatorluğunun sahibi Amerikalı bir adamdır. Ancak Mickey, artık emekli olmak istiyordur. Bunun için ise yüklü miktarda nakite ihtiyacı vardır. Bu durum onu komploların, entrikaların, rüşvetlerin ve şantajların arasında bırakacaktır.

    Guy Rithie, yeni projesi The Gentlemen hakkında Entertainment Weekly'ye şu sözleri sarf etti: "Yapmak istediğim şey, Atlantic'teki alt kültürleri bir araya getirmekti. Bir Amerikalı, İngiltere'ye zeki bir imaj çizmek ve geleneksel bir iş sahibi olmak üzere geliyor. Ama sonra Oxford ile bağlantılarını kullanıyor ve uyuşturucu piyasasında daha fazla para kazanmanın mümkün olduğunu fark ediyor. Bunu İngiliz aristokrasisi ve Yeni Dünya'nın girişimci ruhuyla sermayeleştiriyor. Bizim istediğimiz şey, Yeni Amerikan Dünyası'nın İngiliz aristokrasisini yönetmesi ve ortaya çıkacak eğlenceyi göstermekti. Uyuşturucu dünyası eğlence içeriyor, ama işin içine ciddiyet ve para girdiğinde değil."

    The Gentlemen'in oyuncu kadrosunda Matthew McConaughey'in yanı sıra Crazy Rich Asians'tan tanıdığımız Henry Golding, A Very English Scandal'ın Golden Globe adayı oyuncusu Hugh Grant, son olarak Triple Frontier'ın yıldızı olan Charlie Hunnam, Downton Abbey'den tanıdığımız Michelle Dockery, son olarak Tim Burton imzalı Dumbo ile karşımıza çıkan yıldız oyuncu Colin Farrell gibi isimler bulunuyor.

    The Gentlemen, yurt dışındaki izleyicileriyle 24 Ocak 2020'de buluşacak. Ancak ülkemizde vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top