Hesabım
    "Hareket Sekiz"den Renkli Gala!

    Hareket Sekiz, vizyona girmeye hazır.

    Ünlü komedyenler Ali SunalOnur Atilla ve Gürgen Öz'ün başrolünde yer aldığı "Hareket Sekiz"in galası dün akşam gerçekleştirildi. Yoğun ilgi ile gerçekleştirilen galadan geriye şık görüntüler kaldı. Şimdi ise Hareket Sekiz, izleyicileriyle buluşmak için hazır!

    Ali Yorgancıoğlu'nun yönetmen koltuğunda yer aldığı, Levent Cengizhan'ın ise yapımcılığını üstlendiği Hareket Sekiz'in galası tüm görkemiyle dün akşam gerçekleştirildi. Gala sırasında, dün yaşamını yitiren usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu da unutulmadı ve anma yapıldı. Bu sırada Ünlüoğlu'na ait anmayı izleyen davetliler duygusal anlar yaşadı. Ali Sunal, Tarık Ünlüoğlu'nun zamansız vefatı hakkında şu sözleri sarf etti: "Ben 10-15 senedir Tarık ağabeysiz, Tarık Ünlüoğlu, olmadan hiçbir özel günümü hiçbir mutluluğumu hiçbir üzüntümü yaşamıyorum onsuz ilk defa bu gala oldu. Hayatta olsa sağlığı yerinde olsa gelirdi diye düşünüyorum. Beni ne mutlu, ne üzüntülü anımda yalnız bırakmadı. ‘Benim Annem Bir Melek’te onun oğlunu oynamaktan gurur duyuyorum. Onun yokluğu bizde çok hissedilecek. Filmin önüne kısa bir şey yaptık. Onu anmak için ama yetmez Tarık ağabeye en azından ben onu burada hissetmek istedim. Tarık ağabeyin de bu galada olduğunu düşünmek istiyorum" 

    İddialı konusuyla sinema sezonunu açan Hareket Sekiz, yılın izleyicileriyle buluşacak olan ilk komedi filmlerinden biri. Filmin hikayesi ise şöyle: Hareket Sekiz, Rus mafya liderinin peşinde düşen üç polis memurunun hikayesini konu ediyor. Bu zamana kadar tesadüfi başarılar elde eden polis memurları Bünyamin, Reşat ve Kazım’ın zorlu bir görevi vardır. Rus mafya lideri Zolka, büyük bir kaçakçılık peşindedir. Zolka, bor madenini, özel bir silahta kullanılması için Türkiye’den yurt dışına kaçırmayı planlamaktadır. Rus mafyasının alt etmekle görevlendirilen Bünyamin, Reşat ve Kazım, kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulurlar. Başlarına geleceklerden habersiz büyük bir kargaşanın içine düşün üç polis, Rus mafyasını alt etmeyi başarabilecek midir?

    Sunal, Atilla ve Öz'ün yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda Sarp Bozkurt, Devrim Yakut, Bihter Dinçel, Hakan Bilgin, Hande KatipoğluAykut Taşkın gibi isimler yer alıyor. Hareket Sekiz 4 Ekim tarihinde sinemalarda izleyicilerini bekliyor olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top