Hesabım
    Zeynep Çamcı Başrollü "Feride"den Renkli Kareler!

    Feride filminden kareler yayınlandı.

    Eğlenceli konusuyla Zeynep Çamcı'nın hem başrolünde yer aldığı, hem de senaryosunu kaleme alıp yönetmenliğinde yer aldığı "Feride"den renkli kareler paylaşıldı. Ali Yorgancıoğlu'nun yönetmen koltuğunda Çamcı ile birlikte yer aldığı Feride, yılın iddialı komedi filmlerinden biri olarak yerini almak için hazırlıklarını sürdürüyor.

    Gerçek Kesit: Manyak, Meryem, Leyla İle MecnunBeni Böyle Sev gibi yapımların beğenilen oyuncusu Zeynep Çamcı'nın başrolünde yer aldığı komedi türündeki Feride'den renkli kareler yayınlandı. Eğlenceli filmin çekimlerine İstanbul'un en eski semtlerinden biri olan Yedikule'de başlandığı duyuruldu. Renkli karelere bakıldığında filmin kostümlerine ayrı ayrı özen gösterildiği ve bu konuda akıllara kazınacağı görülüyor. Komedi türündeki Feride'nin konusu ise şöyle: Terzi olan Feride, kahraman kostümleri diken bir atölyede çalışır. Emek hırsızı olan parnonua baş kaldırıp iddialaşan Feride, hızını alamayıp moda devlerine kafa tutan bir yolculuğa koyulur.

    Gücünü sevgiden alan kahramanlarıyla hikayesini izleyicilerine aktaracak olan Feride'nin oyuncu kadrosunda Zeynep Çamcı'nın yanı sıra Organize İşler Sazan Sarmalı, Ekşi Elmalar, Kolonya Cumhuriyeti, Neşeli Hayat, Galip Derviş gibi yapımlarla adından söz ettiren Ersin Korkut; Düğün Dernek, Okul, Martıların Efendisi, Her Yerde Sen gibi yapımlarla tanıdığımız Barış Yıldız; Görevimiz Tatil ve Kızlarım İçin'de karşımıza çıkan Anıl Tetik; Kiralık Aşk, Eski Köye Yeni Adet gibi yapımlardan hatırladığımız Osman Akça, Ceren Taşçı, Ali Barkın, Aycan KopturFırat Sobutay gibi isimler yer alıyor.

    Feride'nin yönetmenliğini Çamcı ile birlikte Hayalet Dayı, Hep Yek, Hareket SekizAslı Gibidir filmleriyle tanınan başarılı yönetmen Ali Yorgancıoğlu üstleniyor. Feride'nin 23 Ocak 2020'de izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top