Hesabım
    "Aşk Tesadüfleri Sever 2"den Yeni Afişler!

    Aşk Tesadüfleri Sever 2'den yeni ayrıntılar geldi.

    Yıllar sonra gelen devam filmiyle Aşk Tesadüfleri Sever 2'den dört yeni afiş paylaşıldı. İlk filmin temasının kullanıldığını gördüğümüz afişlerin fotoğrafları, başarılı fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut tarafından çekildi. Turgut, ayrıca filmde konuk oyuncu olarak yer aldı. Afiş tasarımları ise, ilk filmde olduğu gibi Arda Aktaş'a ait.

    Ömer Faruk Sorak ile İpek Sorak'ın birlikte yönetmen koltuğuna oturduğu Aşk Tesadüfleri Sever 2'den yeni afişler paylaşıldı. Farklı dönemlere ait iki çiftin hikayesini izleyeceğimizin ipuçlarını afişlerden de alıyoruz. Uzun süredir üzerinde çalışılan film, 1960'lı yıllardan günümüze kadar uzanan tesadüflerle dolu romantik bir hikayeyi izleyicilerine sunuyor. Filmin modern zaman çifti son zamanların parlayan oyuncuları Nesrin Cavadzade ve Yiğit Kirazcı'nın canlandırdığı karakterlerden oluşurken, 1960'lı yıllarda yaşayan çifte Aytaç Şaşmaz ve Elif Doğan hayat veriyor.

    Aşk Tesadüfleri Sever 2'nin oyuncu kadrosunda Cavadzade, Kirazcı, Doğan ve Şaşmaz'ın yanı sıra Zuhal OlcayUğur PolatLevent CanErkan CanTürkü TuranHülya Gülşen IrmakEli Mango gibi isimler yer alıyor. Gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan ve hikâyesi ilk filmde olduğu gibi İpek Sorak’a ait olan filmin yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak ile İpek Sorak birlikte üstleniyor. Beş yıla yayılan uzun bir hazırlık aşamasının ardından çekimleri gerçekleştirilen film, Hüzzam Film ve Böcek Film ortaklığında hayata geçiriliyor.

    Merakla beklenen “Aşk Tesadüfleri Sever 2”, 31 Ocak 2020’de sinemalardaki izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top